Werkruimte

In Muziekodroom kan je als muzikant, dj en producer terecht voor al je muzikale projecten. Sfeervolle en multi-functionele werkplekken, op ieders maat met logistieke en technische ondersteuning! You’re welcome!

Repeteren

  

OPEN
In Muziekodroom zijn er 4 repetitieruimtes ter beschikking die je kan huren in blokken van vier uur. Je kan een ruimte boeken op dinsdag en donderdag.
BLOK 1: 9:00 - 13:00
BLOK 2: 14:00 - 18:00
BLOK 3: 19:00 - 23:00
 
PRIJZEN
PRIJS BLOK 1 en BLOK 2: €15 / blok
PRIJS BLOK 3: €25 / blok
 
 
MATERIAAL
Elke ruimte is voorzien van een zanginstallatie, 3 mic statieven, 3 zangmic’s + XLR kabel en een drumkit met basdrum, een snare-stand + snare, hi-hat stand (geen clutch!), een baspedal, drumkrukje, 2 cimbaal-stands, high tom, floor tom. Wil je eigen materiaal stockeren? Dat kan, stuur een mailtje naar repetities@muziekodroom.be en dan doen we je een voorstel naar opbergmogelijkheden voor je instrumenten.
 
 

PA-repetitie

Je liveshow voorbereiden met een eigen FOH- en/of monitortechnieker naar aanloop van een concertreeks? In Muziekodroom kan je terecht voor PA-repetities in de club en zaal.

Zwarte Zaal

Polyvalente werkruimte voor muzikale projecten, zowel op korte-als langere termijn. Dit is de ruimte die binnen Muziekodroom centraal staat in diverse coachingtrajecten. Hier werken ook onze Artists in resident.