Werkruimte

Het huis Muziekodroom heeft heel wat kamers waar muzikanten, dj’s en producers terecht kunnen. Muziekodroom als aangename en multi-functionele werkplek, op ieders maat met logistieke en technische ondersteuning! You’re welcome!

Repeteren

Muziekodroom heeft een ruim en professioneel ingerichte repetitieruimte, mét airco en verwarming. Deze ruimte heeft standaard een basisdrumkit (zelf voorzien: cymbalen, snaredrum, kickdrum pedal, drumkruk en hihat clutch), 2 monitors, een 12-kanaalsmengtafel, 3 SHURE SM58 zangmicro's, 3 microstatieven, effectapparatuur (M300 TC electronics) en 1 verlengsnoer met stekker.

Muziekodroom biedt deze repetitieruimte aan op vaste basis. Je kan kiezen voor een wekelijks repetitieblok van maandag tot donderdag (telkens van 18:00 - 22:00).
We voorzien hierbij een opbergmogelijkheid voor je instrumenten. Huren kan minimum voor een huurperiode per maand en mits voorafbetaling van huur.
Wie inschrijft voor één trimester of een volledig seizoen (tot juni) krijgt voorrang, én een fikse korting!

Er zijn ook repetitieruimtes in heel wat Limburgse gemeenten:
Repetitieruimtes in Limburg.

PA-repetitie

Je liveshow voorbereiden met een eigen FOH- en/of monitortechnieker naar aanloop van een concertreeks? In Muziekodroom kan je terecht voor PA-repetities in de club en zaal.

Zwarte Zaal

Polyvalente werkruimte voor muzikale projecten, zowel op korte-als langere termijn. Dit is de ruimte die binnen Muziekodroom centraal staat in diverse coachingtrajecten. Hier werken ook onze Artists in resident.

Gebruik maken van één van onze werkruimten?

Neem contact op met Jo Lemmens:
jo@muziekodroom.be of 011 23 13 13