Verhuur

Muziekodroom is een muziekcentrum in Hasselt, opgericht in 1998 en intussen een vaste waarde in Limburg en daarbuiten. Je kan er terecht voor muzieklessen, repetities of om een concert bij te wonen. In 2012 werd Muziekodroom uitgebreid met een fuifzaal, genaamd Forty Five, waar organisatoren van fuiven, clubnights en privéfeesten hun ding kunnen doen. Muziekodroom is gelegen in een industriële site. Vroeger zat er een vleesverwerkend bedrijf in het gebouw, tegenwoordig wordt het jaarlijks door duizenden muziekliefhebbers bezocht om creatief te zijn, te feesten of een concert bij te wonen. Er komt voornamelijk alternatieve muziek aan bod, dat is ook te merken aan de underground feel van het gebouw, maar de verschillende ruimtes in Muziekodroom lenen zich ook uitstekend voor het organiseren van bedrijfsfeesten, lezingen, productvoorstellingen, etc. Huurders weten vooral het informele karakter, de goede ligging en complete service te waarderen. Door onze jarenlange ervaring in de sector, zijn we een betrouwbare partner voor de organisatie van uw evenement.Locatie

Muziekodroom is gelegen in Cartier Canal, de creatieve site van Hasselt, op 1 km van het stadcentrum, vlakbij PXL hogeschool. Het gebouw bevindt zich in het midden van een oude industriezone aan het kanaal. In de omliggende straten valt de bedrijvigheid ’s avonds stil en is er voldoende gratis parkeergelegenheid op wandelafstand. Aan de buitenkant oogt het gebouw eerder sober, maar eenmaal binnen is het verrassend veelzijdig. Forty Five bevindt zich op de gelijkvloers, Muziekodroom op de eerste verdieping. We beschikken over een goederenlift.


Contact

Onze ruimtes zijn op dit moment niet beschikbaar voor verhuur.

Ontvangstruimte

Voorbij de inkomhal van Muziekodroom bevindt zich een ontvangstruimte met bar, toiletten en mogelijkheid tot het plaatsen van een vestiaire.

Concertzaal

Capaciteit: 900
Grootte: 350 m²

Muziekodroom heeft een concertzaal van 350 m² met een capaciteit tot 900 bezoekers staand of 300 zittend. De concertzaal is voorzien van een professioneel geluidssysteem, concertlicht, mengtafels, monitors, micro’s. Er is een groot podium en een ruime bar.

Club

Capaciteit: 175 bezoekers
Grootte: 100 m²

Onze gloednieuwe club is een gezellige kleine concertzaal van 100 m² met een capaciteit tot 175 bezoekers (staand). Ook deze zaal is voorzien van een professioneel licht & geluidssysteem en heeft een eigen bar.

Forty Five

Capaciteit: 800
Grootte: 350 m²

Forty Five is een fuifzaal met een oppervlakte van 350 m² en een capaciteit tot 800 bezoekers (staand). Door zijn industrieel karakter worden er voornamelijk fuiven en clubfeesten georganiseerd, maar mits wat inkleding kunnen er ook gezellige bedrijfsevents of trouwfeesten plaatsvinden. De zaal kan eenvoudig verkleind worden afhankelijk van het verwacht aantal bezoekers. Standaard inbegrepen zijn een professioneel geluidssysteem, dj-materiaal en feestverlichting. Verder is er een vestiaire aanwezig, voldoende toiletten, een ruime bar, loketten en een kleine artiestenruimte. Aan de ingang is er een overdekt terras van 70 m², ideaal voor het plaatsen van een foodtruck.

Artiestenruimte

In de nabijheid van de concertzaal en de club is er een gezellige artiestenlounge met kleedruimtes, douche, toilet en een keuken

Multifunctionele ruimtes

In overleg kunnen er verschillende kleinere ruimtes vrijgemaakt worden als breakout rooms voor uw evenement