Praktisch

Adres

Muziekodroom vzw
Bootstraat 9
3500 Hasselt

E info@muziekodroom.be

 

Openingsuren

Het onthaal van Muziekodroom is momenteel gesloten. Voor info kan je steeds terecht via mail >> info@muziekodroom.be

Leveringen zijn enkel mogelijk op afspraak.

 

Parkeren

Er zijn genoeg parkeergelegenheden in de buurt. Wij raden je aan om de gratis parking van het Kapermolenpark of de PXL parking op de hoek van de Elfde-Liniestraat / Gouverneur Verwilghensingel te gebruiken.

 

Openbaar vervoer

Muziekodroom is gemakkelijk te bereiken te voet of met de fiets. We beschikken over een fietsenstalling bij de ingang van het gebouw.

Met de bus naar Muziekodroom
Op minder dan 100m kan je een bushalte (halte Visserstraat) vinden. Er liggen 3 bushaltes op wandelafstand met directe verbinding van en naar het station.

Met de bus naar het station
Door op onderstaande links te klikken kom je terecht op de live dienstregeling van De Lijn, zo hoef je geen minuut extra te missen van de leuke sfeer!
Halte Visserstraat (dichtstbijzijnd)
Halte Hasselt Handelsschool
Halte Hasselt Zwembad 

Het station van Hasselt ligt op een wandelafstand van ongeveer 30 min. De kortste wandelroute naar het station vind je hier.

 

Is Muziekodroom toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker! Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn speciale toiletten voorzien. Onze avondcrew begeleidt je met plezier naar de meest optimale plek in de zaal. Spreek hen zeker aan bij aankomst!

 

Betaalmogelijkheden

Drinks en tickets aan de kassa kunnen enkel via Bancontact betaald worden. We werken dus volledig cashloos!

 

Privacy

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Muziekodroom vzw, Bootstraat 9, 3500 Hasselt, info@muziekodroom.be om u op de hoogte te houden van onze activiteiten (direct marketing) op basis van ons gerechtvaardigd belang om concerten, festivals, workshops, lessen en aanverwante cultuuractiviteiten te organiseren.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op (info@muziekodroom.be) Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u in dit document terug. Thanks for caring!

Tickets

Online
Ticketmatic & Bar-e-vents verzorgen de online aankoop van tickets voor Muziekodroom.
Je vindt links bij elk concert naar de juiste ticketprovider.

Voorverkoopadressen
Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt
(enkel tijdens openingsuren)

Minimum Leeftijd
De minimum leeftijd om concerten bij te wonen is 16 jaar. (Indien jonger, enkel onder begeleiding van 18+)


Slapen

Hostel H
Moderne stadsjeugdherberg met een capaciteit van 120 bedden. Richt zich op jongeren, budgettoeristen, scholen en jeugdgroepen. Ligt in een opkomende hippe wijk, vlakbij het Hasseltse station en op wandelafstand van Muziekodroom.
www.jeugdherbergen.be

Holiday Inn Express
Smaakvolle uitvalsbasis in het centrum van Hasselt. Elke dag gratis continentaal ontbijtbuffet. Op wandelafstand van Muziekodroom.
www.hiexhasselt.com

YUP hotel
Een slim, luxueus verblijf in hartje Hasselt. YUP geeft je alle stijl en comfort van een boetiek hotel, maar dan aan verrassend vriendelijke prijzen.
https://www.differenthotels.com/nl/hotels/yup-hotel

 


Taxi

HTM groep: +32 (0)11 30 10 20 of +32 (0)479 301 020

Taxi Hasselt BVBA: +32 (0)11 946 947 (telefonisch) of +32 (0)491 956 756 (SMS).

Taxi Maxi Hasselt: +32 (0)487 999 130

Red Cab: +32 (0)468 175 175

VIP Taxi Hasselt: +32 (0)465 841 504

City Taxi: +32 (0)472 200 201