Nieuws

Week Van De Belgische Muziek 2022

Van 31 januari tot 6 februari zetten we het talent van eigen bodem in de kijker tijdens De Week Van De Belgische Muziek. Ontdek hier onze initiatieven!

_____

Hasselt, dé muziekstad van België - met een rijke muziekgeschiedenis waar Muziekodroom al meer dan 20 jaar deel van uitmaakt.

Visit Hasselt lanceerde de MuziekTour - een unieke en interactieve wandelroute - die je meeneemt langs de meest iconische Hasseltse muzikale hotspots van vroeger en nu. Onder andere Stijn Meuris, Chokri Mahassine, IBE en Chibi Ichigo nemen je mee achter de schermen langs 15 muzikale hotspots. Tijdens de wandeling kan je aan elke hotspot een QR-code scannen. Er is geen vaste volgorde of parcours, wat de wandeling heerlijk ongedwongen maakt.

Op 5 februari bieden we elke wandelaar die tussen 14u en 17u langs Muziekodroom passeert een gratis warm drankje aan in onze gezellige buitenbar.

Wandel je graag samen in groep? Dan kan je die dag ook aansluiten met de Muziekodroom-crew. Afspreken doen we aan het Muziekodroom gebouw (Bootstraat 9) om 14u30.

Het stadsplan kan je hier downloaden >> https://muziektourhasselt.be/downloads/MTH_kaartje.pdf

_____

Bij een nieuwe editie van de Week van de Belgische Muziek hoort een nieuwe PLAYlist! Een lijst vol ontdekkingen van eigen bodem, samengesteld door onze geliefde crew en een dikke knipoog naar onze jaarlijkse hoogdag voor de Belgische Muziek ‘PLAY’ ;)

Beluister de PLAYlist hier >> spoti.fi/3nmcZh5

_____

Met trots stellen we de 5 nieuwe Muziekodroom-residenten voor tijdens De Week van de Belgische Muziek. Gedurende minstens één jaar koesteren we ze alsof het onze eigen kinderen zijn en gaan we hard mee bouwen aan hun muzikale carrière. We bieden ze onder andere een vaste en aangename werkomgeving aan, toegang tot een netwerk en bakken aan expertise!

Volg op 2 februari onze social kanalen en ontdek wie in de voetsporen treedt van o.a. Whispering Sons, The Sore Losers, ILA en Warhola.

_____

 
Gratis tickets voor een concert naar keuze in Muziekodroom dankzij Lotto en Nationale Loterij Club! Dat klinkt als muziek in de oren! 
 
Deelnemen kan tot 23 februari >> https://bit.ly/lottocontest

datum: 26.01.2022
gepost in: algemeen

Muziekodroom zoekt residenten

OPEN CALL – ARTIESTEN RESIDENTIE MUZIEKODROOM In september gaat onze nieuwe (bovenlokale) residentenwerking van start, maar wat ... lees meer

via nieuws

Op zoek naar een repetitieruimte deze zomer?

We got you!Onze werkruimtes zijn beschikbaar op dinsdag en donderdag tijdens de maanden juli, augustus en september. Interesse of heb je ... lees meer

via nieuws

Vacature Coördinator Residentenwerking

Muziekodroom is vandaag niet enkel een concertzaal. We zijn een muzikale scene builder. Een netwerkmakelaar. We brengen actief verschillende ... lees meer

via nieuws

Wij zoeken vrijwilligers, jobstudenten en flexi-jobbers!

Muziekodroom en Forty Five maken zich op voor alweer een druk evenementen- en concertseizoen! Per jaar organiseert Muziekodroom een 150-tal ... lees meer

via nieuws