Nieuws

JE CONCERTBEZOEK AAN MUZIEKODROOM MET EEN COVID SAFE TICKET (CST) + MONDMASKER

Voor alle concerten en evenementen die plaatsvinden in Muziekodroom heb je een Covid Safe Ticket nodig. 

Om toegang tot onze zalen te verkrijgen zal je een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen. We volgen te allen tijde de geldende richtlijnen van de overheid en communiceren hier steeds tijdig over in een infomailing naar alle tickethouders.

De veiligheid en gezondheid van publiek, crew, artiesten... zijn onze absolute prioriteit, daarom passen we onze werking zo goed mogelijk aan. Onze zalen bieden genoeg bewegingsruimte en de nodige verluchting. We voorzien voldoende alcoholgel. En onze schoonmaakploegen werken de klok rond om de hele omgeving netjes te houden.

In het Muziekodroom Café zal je ook een Covid Safe Ticket moeten voorleggen en een mondmasker dragen. Hier volgen we – indien er geen concert plaatsvindt – de geldende protocollen voor de horeca.

Wij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je vooraf laten testen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan. Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-pagina.

 

PLAN JE EEN TRIP NAAR MUZIEKODROOM VANUIT HET BUITENLAND?

Dan zijn het gelijkaardige certificaat (met QR-code!) van je land van oorsprong of het Europese Coronacertificaat ook geldig. Meer info over hoe je dit Europese Coronacertificaat kan bekomen vind je hier.

 

REPETITIES OF LESSEN ?

Kom je overdag of ’s avonds naar Muziekodroom om te repeteren of een les te volgen? Dat kan uiteraard nog steeds en daar heb je geen Covid Safe Ticket (CST) nodig. Je dient wel steeds je mondmasker op te zetten en de afstandsregels te respecteren.

datum: 18.11.2021
gepost in: algemeen

Vuurdoop 2022

Op 20 mei vindt Vuurdoop plaats, het ontdekkingsfestival van PXL-Music. Maak kennis met heel wat artistieke projecten met PXL-roots en ... lees meer

via nieuws

Wij zoeken vrijwilligers, jobstudenten en flexi-jobbers!

Muziekodroom en Forty Five maken zich op voor alweer een druk evenementen- en concertseizoen! Per jaar organiseert Muziekodroom een 150-tal ... lees meer

via nieuws

Starten met een opleiding aan PXL-Music?

  Wil je komend academiejaar starten met een opleiding tot muzikant, muziektechnicus of muziekmanager bij onze buren van PXL-Music? ... lees meer

via nieuws