Nieuws

JE CONCERTBEZOEK AAN MUZIEKODROOM MET EEN COVID SAFE TICKET (CST) + MONDMASKER

Vanaf 1 november heb je voor alle concerten en evenementen die plaatsvinden in Muziekodroom een Covid Safe Ticket nodig. Vanaf 20 november is ook het dragen van een mondmasker verplicht.

Om toegang tot onze zalen te verkrijgen zal je een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf het moment van aankomst in Muziekodroom tot je het gebouw terug verlaten hebt. Dit geldt vanaf 20 november 2021 voor iedereen ouder dan 12 jaar en dat alvast t.e.m. 28 januari 2022. Hou er echter rekening mee dat je ook voor evenementen die wat verder in de toekomst liggen nog steeds een Covid Safe Ticket nodig zal hebben. We volgen te allen tijde de geldende richtlijnen van de overheid en communiceren hier steeds tijdig over in een infomailing naar alle tickethouders.

De veiligheid en gezondheid van publiek, crew, artiesten... zijn onze absolute prioriteit, daarom passen we onze werking zo goed mogelijk aan. Onze zalen bieden genoeg bewegingsruimte en de nodige verluchting. We voorzien voldoende alcoholgel. En onze schoonmaakploegen werken de klok rond om de hele omgeving netjes te houden.

In het Muziekodroom Café zal je ook een Covid Safe Ticket moeten voorleggen en een mondmasker dragen. Hier volgen we – indien er geen concert plaatsvindt – de geldende protocollen voor de horeca.

Wij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je vooraf laten testen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan. Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-pagina.

 

PLAN JE EEN TRIP NAAR MUZIEKODROOM VANUIT HET BUITENLAND?

Dan zijn het gelijkaardige certificaat (met QR-code!) van je land van oorsprong of het Europese Coronacertificaat ook geldig. Meer info over hoe je dit Europese Coronacertificaat kan bekomen vind je hier.

 

REPETITIES OF LESSEN ?

Kom je overdag of ’s avonds naar Muziekodroom om te repeteren of een les te volgen? Dat kan uiteraard nog steeds en daar heb je geen Covid Safe Ticket (CST) nodig. Je dient wel steeds je mondmasker op te zetten en de afstandsregels te respecteren.

datum: 18.11.2021
gepost in: algemeen

Muziekodroom UPDATE verplaatste / geannuleerde concerten

Hieronder kan je een overzicht vinden van verplaatste en geannuleerde concerten ten gevolge van de verspreiding van het ... lees meer

via nieuws