Nieuws

Heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?

Vanaf 1 september vallen de meeste corona maatregelen weg bij een bezoek aan een evenement in Muziekodroom. Of je hiervoor al dan niet een Covid Safe Ticket nodig hebt, hangt af van de locatie (Café, Club, Box of Zaal):

 

CAFÉ OF CLUB: ZONDER COVID SAFE TICKET

Voor alle evenementen die in het Café of onze Club plaatsvinden is er geen Covid Safe Ticket (CST) nodig, omdat de capaciteit van die locaties onder de 200 personen valt en alle maatregelen daar zonder meer wegvallen.

 

BOX OF ZAAL: MET COVID SAFE TICKET

Omwille van de hogere capaciteit van die zalen zal je daar wél een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit (elektronische identiteitskaart of rijbewijs) moeten kunnen voorleggen om toegang tot de zaal te verkrijgen. Dit geldt alvast voor alle evenementen tijdens de maanden september en oktober. Voor de evenementen die vanaf 1 november plaatsvinden, is voorlopig nog geen wettelijk kader. Hou er echter rekening mee dat je ook dan nog een Covid Safe Ticket nodig kan hebben.

Wij voorzien zelf geen testen voor bezoekers. Wil je je vooraf laten testen, dan vind je hier meer info over hoe en waar dat kan. Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe het te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid of via deze CovidSafe-pagina.

 

PLAN JE EEN TRIP NAAR MUZIEKODROOM VANUIT HET BUITENLAND?

Dan zijn het gelijkaardige certificaat (met QR-code!) van je land van oorsprong of het Europese Coronacertificaat ook geldig. Meer info over hoe je dit Europese Coronacertificaat kan bekomen vind je hier.

 

REPETITIES, LESSEN OF GEWOON OP CAFE?

Kom je overdag of ’s avonds naar Muziekodroom om te repeteren, een les te volgen of iets te drinken in ons café? Dat kan uiteraard nog steeds en daar heb je geen Covid Safe Ticket (CST) nodig. Tijdens verplaatsingen in Muziekodroom dien je (voorlopig) nog wel een mondmasker op te zetten en de afstandsregels te respecteren. In het Muziekodroom Café volgen we – indien er geen concert plaatsvindt – de geldende protocollen voor de horeca.

datum: 27.09.2021
gepost in: algemeen

Sound Track 2021 geselecteerden

Dit zijn de geselecteerden die zichzelf zullen bewijzen in de voorrondes van Sound Track in Limburg: Bløssom • Caspar ... lees meer

via nieuws

Muziekodroom UPDATE verplaatste / geannuleerde concerten

Hieronder kan je een overzicht vinden van verplaatste en geannuleerde concerten ten gevolge van de verspreiding van het COVID-19-virus. ... lees meer

via nieuws