Nieuws

Muziekodroom en Pukkelpop lanceren Het Zomerkwartier

Het Zomerkwartier - Haven van plezier

Vanaf half juli verrijst er voor het Muziekodroom-gebouw een open air muziekclub. De hele zomervakantie wordt het dé place to be voor concerten en feestjes, of gezellig wat hangen met je maten bij een drankje en veel muziek. In samenwerking met gelijkgestemde partners uit de regio (De Serre, PXL Music, Villa Basta, ..) hebben we een breed muzikaal programma uitgedokterd. Rock, hiphop, electronica, nightlife en vooral veel opkomend talent. In Het Zomerkwartier vind je het allemaal!

Na meer dan een jaar quarantaine komt eindelijk terug de vrijheid in zicht. En da's geen moment te vroeg: iedereen is hongerig naar feestjes en live muziek. Dat is precies wat je in Het Zomerkwartier kan komen beleven. In samenwerking met onze partner Pukkelpop bouwen we een volledig uitgeruste en professionele concertzaal in open lucht, recht voor onze club. Naast onze eigen programmatie worden er events gecureerd door verschillende spelers uit de Limburgse muziekscene. We serveren dit alles in een mini-festival setting voor 200 tot 700 bezoekers in juli, met mogelijke versoepelingen in augustus breiden we uit tot 1000 bezoekers.

Op 7 juli trappen we af met een grote klepper (meer nieuws volgt snel)! Vanaf donderdag 15 juli is Het Zomerkwartier elk weekend dé plek voor concerten, nightlife en vooral heel veel muzikale good vibes - en dat 8 weken lang!

Het Zomerkwartier speelt ook een belangrijke rol in de relance van Muziekodroom als club. Deze zomerprogrammatie wordt het startschot van een duurzame samenwerking tussen Muziekodroom en Pukkelpop, met het oog op een kwalitatief en consistent aanbod van livemuziek en clubevents in Hasselt en Limburg doorheen het jaar. Daarbij mikken we ook op regelmatige samenwerkingen met lokale partners, zodat we plaatselijk talent alle kansen kunnen bieden om zich voor een publiek te presenteren in een professioneel kader.

 

Het volledige programma vind je op de website van Muziekodroom en op hetzomerkwartier.be

 
Het Zomerkwartier wordt mee mogelijk gemaakt door:

 

 

datum: 18.06.2021
gepost in: algemeen

Muziekodroom zoekt residenten

OPEN CALL – ARTIESTEN RESIDENTIE MUZIEKODROOM In september gaat onze nieuwe (bovenlokale) residentenwerking van start, maar wat ... lees meer

via nieuws

Op zoek naar een repetitieruimte deze zomer?

We got you!Onze werkruimtes zijn beschikbaar op dinsdag en donderdag tijdens de maanden juli, augustus en september. Interesse of heb je ... lees meer

via nieuws

Vacature Coördinator Residentenwerking

Muziekodroom is vandaag niet enkel een concertzaal. We zijn een muzikale scene builder. Een netwerkmakelaar. We brengen actief verschillende ... lees meer

via nieuws

Wij zoeken vrijwilligers, jobstudenten en flexi-jobbers!

Muziekodroom en Forty Five maken zich op voor alweer een druk evenementen- en concertseizoen! Per jaar organiseert Muziekodroom een 150-tal ... lees meer

via nieuws