Nieuws

Veelgestelde vragen

Hieronder kan je een antwoord vinden op al je prangende vragen. Heb je liever contact met een medewerker? Stuur dan een mailtje naar communicatie@muziekodroom.be

 

Waar ligt Het Zomerkwartier?

Het Zomerkwartier bevindt zich op het buitenterrein van Muziekodroom, Bootstraat 9, 3500 Hasselt.

 

CORONAMAATREGELEN

 

Welke voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19 worden er genomen op Het Zomerkwartier? (t.e.m. 13 augustus)

De veiligheid en gezondheid van publiek, crew, artiesten... zijn onze absolute prioriteit, daarom passen we onze werking zo goed mogelijk aan. We respecteren alle coronamaatregelen. Zo tekenen we een circulatieplan met aangepaste wandelroutes en signalisatie uit. We zetten extra personeel in dat het publiek begeleidt bij het betreden van het terrein. Betalen gebeurt volledig cashloos.

We voorzien voldoende alcoholgel. Mondmaskers zijn verplicht bij aankomst, tijdens het concert/event en verplaatsingen op het terrein (uitgez. voor kinderen onder 12 jaar). En onze schoonmaakploegen werken de klok rond om de hele omgeving netjes te houden.

Verder vragen we je om alle coronamaatregelen en social distancing tussen jezelf (of je bubbel) en andere mensen te respecteren met een minimum afstand van 1,5m. Zo maken we er niet alleen een mooie, maar ook een veilige zomer van!

 

Moet ik een mondmasker dragen op Het Zomerkwartier?

Ja! Zolang de maatregelen rond Covid-19 gelden is er een mondmaskerplicht bij aankomst, tijdens het concert/event en verplaatsingen op het terrein.

 

Events die georganiseerd worden met het Covid Safe Ticket (vanaf 14 augustus).

Om toegang te krijgen tot deze events moet een bezoeker een geldig toegangsticket en een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen [minstens 2 weken voor aanvang van het event volledig gevaccineerd zijn of negatieve PCR (48u), antigeentest (24u - testen kan enkel bij een apotheker) of herstelcertificaat van minder dan 6 maanden]. Deze events zijn zonder mondmasker, zonder afstandsregels en conform de geldende overheidsrichtlijnen. Er is geen mogelijkheid om je ter plaatse te laten testen. 

 

TOEGANKELIJKHEID // PARKEREN

 

Is Het Zomerkwartier toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker! Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn overal speciale toiletten voorzien. We beschikken helaas niet over aparte plaatsen op een verhoog om optimale zichtlijnen te garanderen. Maar onze avondcrew begeleidt je met plezier naar de meest optimale plek op het terrein. Spreek hen zeker aan bij aankomst!

 

Is Het Zomerkwartier makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Het Zomerkwartier is gemakkelijk te bereiken te voet of met de fiets. We beschikken over een grote bewaakte fietsenstalling bij de ingang van het terrein.

Op minder dan 100m kan je een bushalte vinden, het station van Hasselt ligt op een wandelafstand van ongeveer 20 min. In de meeste gevallen eindigen de concerten ten laatste om 22u30, zodat huiswaarts keren met het openbaar vervoer mogelijk is. In uitzonderlijke gevallen kan hier van afgeweken worden. In dit geval staat dit duidelijk vermeld op de detailpagina van het event/concert.

 

Is er een parking in de buurt van het Zomerkwartier?

Er zijn zeker genoeg parkeergelegenheden in de buurt. Wij raden je aan om de gratis parking van het Kapermolenpark of de PXL parking op de hoek van de Elfde-Liniestraat / Gouverneurverwilghensingel te gebruiken.

 

DRINKS

 

Kan ik cash en/of met de kaart betalen op Het Zomerkwartier?

Drinks kunnen enkel via de online betaalmogelijkheden van de Bar-E app betaald worden. Er is geen Bancontact toestel aanwezig. We werken dus volledig cashloos!

 

Kan ik iets eten in de buurt van Het Zomerkwartier?

Op zo’n 10 minuutjes wandelen ben je in het centrum van Hasselt. 

 

TICKETS

 

Is er een minimumleeftijd om naar concerten in Het Zomerkwartier te komen?

Voor onze concerten geldt in het algemeen geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld op de betreffende concertpagina op onze website. Let wel! Als je jonger dan 16 jaar bent, moet je wel begeleid worden door een volwassene van 18+.

 

Ik kan mijn concertticket niet terugvinden in mijn mail. Wat moet ik doen?

Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@bar-e.be . Wij sturen het opnieuw naar je mailbox.

 

Ik kan niet meer naar het concert komen. Nemen jullie mijn tickets terug?

Wat jammer dat je er niet meer bij kan zijn! Helaas nemen wij geen tickets terug, tenzij een concert verplaatst of geannuleerd wordt. 

 

ALGEMEEN

 

Ik wil graag komen vrijwilligen op Het Zomerkwartier. Wat moet ik doen?

Wat fijn dat je je wil aansluiten bij ons fantastisch team van vrijwilligers. Wij zoeken steeds gemotiveerde mensen die achter de bar en aan de inkom willen staan of willen stagehanden. Meer info >> stuur even een mailtje naar steve@muziekdroom.be

 

Ik ben iets verloren op Het Zomerkwartier. Wat moet ik doen?

We bewaren gevonden items voor een beperkte tijd. Ben je iets kwijtgeraakt? Stuur dan een mailtje naar info@muziekodroom.be met een beschrijving van je verloren voorwerp.

 

Kan ik oordopjes krijgen op Het Zomerkwartier?

Ja! We bieden aan al onze togen gratis wegwerpoordopjes aan.

datum: 02.01.2021
gepost in: algemeen
tags: zomerkwartier

Keep The Faith

  Muziekodroom gaat vanaf 2023 in sluimermodus. De huidige werking is niet meer rendabel en kan in deze vorm helaas niet blijven ... lees meer

via nieuws

PLAY 2022

We maken ons op voor PLAY 2022! Dat zijn 2 avonden muzikale omzwervingen en verrassende showcases van klinkende namen en jong ... lees meer

via nieuws

Op zoek naar een repetitieruimte?

We got you! Onze werkruimtes zijn beschikbaar op dinsdag en donderdag. Interesse of heb je een vraag? Stuur een mailtje ... lees meer

via nieuws