Nieuws

Sound Track: Selecties Limburg

Een overrompeling was het. De voorbije weken schreven zich bijna 1.000 artiesten in – via deze vi.be-oproep – voor de 1e editie van ons podium- en kansenparcours Sound Track. De inschrijvingen zijn vandaag officieel afgesloten. Tijd om vooruit te blikken.

De komende weken buigt een professionele demojury met onder andere Colin H. van Eeckhout (Amenra), blackwave., Nathan Daems (Black Flower), Noonah Eze (Black Mamba), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Ayco Duyster, Bavo Vanden Broeck (Dranouter Festival), Roman Hiele, Portland en Compact Disk Dummies zich over de inzendingen. Eind augustus maken we de geselecteerden bekend.

Maar liefst 136 bands, singer-songwriters, MC’s, soloacts en/of liveproducers worden uitverkoren om zich live te tonen op 23 selectie-events in Vlaanderen en Brussel. Hou je agenda maar in de aanslag: de sound van Limburg valt te ontdekken vanop de eerste rij in Jeugdhuis XL in Herk-de-Stad hosted by Rock Herk (20/9), PAND in Genk hosted by Absolutely Free Festival (21/9), Jeugdhuis Plug-in in Leopoldsburg hosted by Pukkelpop (27/9) en in De Serre Hasselt (28/9).

RSVP op de Facebook-evenementen en wees erbij op de allereerste editie van Sound Track.

Sound Track is een initiatief van Poppunt, Clubcircuit vzw, Ancienne Belgique, Formaat en De Brusselse Jeugdhuizen, Cactus Muziekcentrum, Het Depot, Muziekodroom, muziekclub N9, Trix, De Casino, Democrazy, De Zwerver, Het Entrepot, Nosta, Wilde Westen en 4AD. Met de steun van StuBru, De Standaard, Het Belang van Limburg, Dansende Beren, Pukkelpop, Absolutely Free Festival en Rock Herk.

datum: 28.06.2019
gepost in: algemeen

Muzieklessen gaan van start!

Vanaf 1 oktober gaan onze muzieklessen weer van start! Of je nu absolute beginner bent of rot in het vak, bij Muziekodroom kan je ... lees meer

via nieuws

Muziekodroom concert UPDATE

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit ... lees meer

via nieuws