Nieuws

Dit zijn de winnaars van Limbomania, DJ-mania en Comedymania!

Limbomania werd dit jaar gewonnen door de Noord-Limburgers van Fornet. Tweede en derde werden respectievelijk de singer-songwriter ILA en de kraakverse band Hugs. De publieksprijs ging naar de metalheads van Sons Of A Wanted Man

Ook op DJ-mania was het meer dan spannend. De jury slaagde er niet in om te beslissen binnen de opgelegde termijn, en dat zegt natuurlijk genoeg. Timmerman sleepte goud in de wacht. DJ Berre en Bearsøme werden respectievelijk tweede en derde. DJ Berre kaapte ook de publieksprijs.

Frank Geelen, de kleinste van gestalte, werd de grootste comedian van Limburg. Hij wordt zeer nauw gevolgd door tweede plaats Koen Mekers en derde plaats Tom Melotte. Frank ging oook naar huis met de publieksprijs.

Proficiat allemaal!

datum: 06.12.2017
gepost in: algemeen
tags: limbomania