Nieuws

PLAY 2017 - dé kick-off van het clubseizoen

SX - RAKETKANON - EQUAL IDIOTS - TSAR B -GLINTS - WWWATER - WHISPERING SONS - MILO MESKENS - MIND RAYS - STATUE - TÉMÉ TAN DZ DEATHRAYS - SHHT - DARRELL COLE - SCHADUWLAND - ELLEN STEEGEN - BLOW TRIO - F.U.N.C - TELLAVISION

PLAY is dé kick-off van het clubseizoen. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober. Ontdek op Play een verse lading muzikale acts en maak de concerten van dichtbij mee op 4 intieme clubpodia! PLAY neemt ook dit jaar weer deel aan het internationale uitwisselingsproject Excite, waarvoor ondertussen maar liefst 8 festivals uit 8 verschillende Europese landen bands afvaardigen.

Trouwens, wees slim! Voor €25 word je MODfunder en kom je helemaal gratis naar PLAY. Daarnaast krijg je ook nog korting op al onze eigen concerten, exclusieve primeurs en leuke content van achter de schermen!

Check www.playfestival.be voor alle info over de bands en tickets!

datum: 12.09.2017
gepost in: algemeen
tags: play 2017