Nieuws

Kasablanka nieuwe artist‑in‑residence

Vanaf mei 2016 werkt Kasablanka als artist-in-residence in Muziekodroom. In augustus 2015 besliste Les Troquet om zijn muzikale ideeën in een soloproject te gieten: Kasablanka was geboren. Je hoort de jonge David Bowie, Paul McCartney en de funk van Stevie Wonder. De 23-jarige Les zong en speelde alle instrumenten op de opnames en vroeg daarna aan bevriende muzikanten om de muziek te vertalen naar een live show. Kasablanka schopte het onmiddellijk tot de finale van HUMO’s Rock Rally, waar ze hun derde show speelden.

"Er zijn weinig groepen die pop zo pop durven laten zijn" — HUMO

Kasablanka krijgt een vaste en aangename werkomgeving in Muziekodroom en toegang tot een netwerk en expertise waar nodig!

vi.be / facebook

Met de steun van Lotto.

datum: 03.05.2016
gepost in: residenten
tags: artist-in-residence

MAKE SCENE september 2019

Kom dé nieuwe Club van muziekodroom vanaf september ontdekken met ‘MAKE SCENE’. Met deze ticketformule kom je voor 15 ... lees meer

via nieuws