Nieuws

Whispering Sons nieuwe artist‑in‑residence in Muziekodroom

Vanaf mei 2016 werkt Rock Rally-winnaar Whispering Sons als artist-in-residence in Muziekodroom. De band werd opgericht in 2013 en creëert met donkere en atmosferische geluiden postpunk die niet gedateerd klinkt, maar als een onheilspellende, koude wind vol vertwijfelingen en nervositeit over je neerdaalt. Debuut-EP Endless Party kwam eind 2015 uit op het Gentse Wool-E-Tapes en werd heruitgegeven op vinyl door Minimal Maximal. Beide verkochten uit in minder dan een maand. In 2016 wonnen ze de prestigieuze HUMO's Rock Rally.

"Een volwassen groep, die zich de sound van de grote voorbeelden eigen had gemaakt, en met de klanken van de oude platen uit hun kast iets had gemaakt dat klaar was voor de toekomst. De Heer mag weten waar dat eindigen zal." — HUMO

Whispering Sons krijgt een vaste en aangename werkomgeving in Muziekodroom en toegang tot een netwerk en expertise waar nodig!

bandcamp / vi.be / facebook 

Met de steun van Lotto.

datum: 03.05.2016
gepost in: residenten
tags: artist-in-residence

MAKE SCENE MAART 2020

Kom dé Club van muziekodroom ontdekken met ‘MAKE SCENE’. Met deze ticketformule kom je voor 25 euro naar alle te ... lees meer

via nieuws

CoLab / Villa Basta X Muziekodroom X Jeugd Hasselt

"Together we stand, divided we fall", zong Roger Waters ooit zo mooi. En met dat idee in gedachten werd CoLab, het eerste kindje van VILLA ... lees meer

via nieuws