Nieuws

LTGL nieuwe artist in residence

Hasselaar Ashley Morgan aka LTGL is de nieuwe artist in residence in Muziekodroom. Hij is de voorbode van een nieuwe generatie beat-kunstenaars. Wisselt snoeiharde mechanische beats af met meeslepende melodieuze en dromerige tussenstukken. Heel wat grote namen als DJ Lefto, Djemba Djemba, J. Rock, Gilles Peterson en The Gaslamp Killer zijn vol lof over zijn next-level producties.

In het verleden bracht hij al tracks uit op Brownswood en Tangram Records. Na een drukke festivalzomer met onder andere Dour, Pukkelpop, Horst én een aantal internationale shows is hij klaar om zich verder muzikaal te ontplooien in binnen- en buitenland. Hij krijgt hiervoor de tijd en de ruimte in Muziekodroom! Ook de Brusselse AB geeft LTGL een plek als artist in residence. De huizen zetten samen een uniek ontwikkelinsgtraject op met de jonge muzikant.

facebook / soundcloud

datum: 29.10.2015
gepost in: residenten

Schrijf je in voor Sound Track 2021!

Back on track voor een nieuwe editie van het nationale live- en kansenparcours Sound Track! Samen met Vi.be, Clubcircuit, Ancienne ... lees meer

via nieuws

Muziekodroom UPDATE verplaatste / geannuleerde concerten

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit ... lees meer

via nieuws

Vuurdoop 2021

Save The Date // 17 tot 20 mei 2021 // VUURDOOP   Gedurende 4 avonden zet PXL-Music zijn alumni en afstudeerprojecten ... lees meer

via nieuws