Nieuws

Nieuwe opleiding Assistent Licht- en Geluidstechnieken — Schrijf in!

VDAB en Muziekodroom starten in november met een nieuwe reeks van de dagopleiding Assistent Licht- en geluidstechnieken. Een opleiding die intussen kan buigen over het nodige succes, want de meeste van de cursisten vinden nog tijdens hun opleiding een job binnen de sector van poppodia, culturele centra, festivals en geluids- en lichtfirma's. Per jaar kunnen er slechts 20 cursisten starten, snel inschrijven is de boodschap!
 
De 20 cursisten worden geselecteerd op basis van een selectiegesprek, waar we nagaan op welk niveau ze alvast staan inzake bijvoorbeeld actualiteit, motivatie, kennis en elektriciteit ,... Want het is geen éénvoudige opleiding of job: je moet beschikken over communicatieve aspecten, je moet iets kennen van elektriciteit, geluid, fysica, maar ook structureel kunnen werken en van de nieuwste technologieën op de hoogte zijn.
 
Praktische informatie: 
De VDAB-opleiding "Assisten in Licht- en geluidstechnieken" start 16 november 2015, en is enkel bedoeld voor werkzoekenden. 
Het is een voltijdse dagopleiding (5/week van 9 tot 16h + opleidingsstages die zich voornamelijk in de weekends situeren), de opleiding eindigt medio mei 2016.
 
Inschrijven kan nog tot 7 oktober 2015  via mail naar steve@muziekodroom.be
 
Op 12 oktober 2015 ben je welkom om 9u30 in Muziekodroom (Bootstraat 9, Hasselt) voor een infomoment over deze opleiding. 
 
De selectiegesprekken op basis waarvan de kandidaten gekozen worden, vinden plaats op 14 en 15 oktober 2015.

datum: 15.06.2015
gepost in: leren
tags: vdab

Zomerpauze

Terwijl onze werkmannen verder bouwen aan een nieuwe club en co, gaat de rest van het team even de beentjes bruinen en zo. We zijn er ... lees meer

via nieuws

Sound Track: Selecties Limburg

Een overrompeling was het. De voorbije weken schreven zich bijna 1.000 artiesten in – via deze vi.be-oproep – voor de 1e editie ... lees meer

via nieuws