Nieuws

Magnus met live band op Play 2014

De eerste naam voor Play Festival is bekend: Magnus, het dance project van Tom Barman (dEUS) en CJ Bolland (Camargue, Sugar is Sweeter, The Prophet), presenteert haar nieuwe album in september en zal op Play met full band aantreden! De indrukwekkende live line-up zal naast Tom Barman en CJ Bolland bestaan uit Tim Van Hamel (gitaar), Joris Caluwaerts (Zita Swoon, keyboards) en Christophe Claeys (Balthazar, drums). Het nieuwe album Where Neon Goes To Die is opnieuw een intelligente dansplaat geworden, waarin uiteenlopende invloeden van zowel Prince als JJ Cale versmelten met vroege eighties new wave tot de erg actuele sound die zo typerend is voor het werk van Magnus. Het album bevat guest vocals van onder andere Tom Smith (Editors), David Eugene Edwards (16 Horsepower, Woven hand), Tim Van Hamel, Selah Sue en Blaya (Buraka Som Sistema).

Beluister Singing Man van Magnus.

Play 2014, zaterdag 4 oktober
Bekijk hier het volledige overzicht

datum: 12.08.2014
gepost in: concerten
tags: magnus, play 2014

Sound Track, een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie

Sound Track - Het nationale parcours dat Poppunt & Clubcircuit voor je uitstippelt. Muziekodroom, Ancienne Belgique, ... lees meer

via nieuws

KPM 2019

Muziekodroom, De Serre, Jeugd Jasselt en Sport Hasselt presenteren KPM 2019, hét gratis straatcultuurfestival waarbij ... lees meer

via nieuws