Nieuws

Magnus met live band op Play 2014

De eerste naam voor Play Festival is bekend: Magnus, het dance project van Tom Barman (dEUS) en CJ Bolland (Camargue, Sugar is Sweeter, The Prophet), presenteert haar nieuwe album in september en zal op Play met full band aantreden! De indrukwekkende live line-up zal naast Tom Barman en CJ Bolland bestaan uit Tim Van Hamel (gitaar), Joris Caluwaerts (Zita Swoon, keyboards) en Christophe Claeys (Balthazar, drums). Het nieuwe album Where Neon Goes To Die is opnieuw een intelligente dansplaat geworden, waarin uiteenlopende invloeden van zowel Prince als JJ Cale versmelten met vroege eighties new wave tot de erg actuele sound die zo typerend is voor het werk van Magnus. Het album bevat guest vocals van onder andere Tom Smith (Editors), David Eugene Edwards (16 Horsepower, Woven hand), Tim Van Hamel, Selah Sue en Blaya (Buraka Som Sistema).

Beluister Singing Man van Magnus.

Play 2014, zaterdag 4 oktober
Bekijk hier het volledige overzicht

datum: 12.08.2014
gepost in: concerten
tags: magnus, play 2014

Muziekodroom UPDATE verplaatste / geannuleerde concerten

Hieronder kan je een overzicht vinden van verplaatste en geannuleerde concerten ten gevolge van de verspreiding van het ... lees meer

via nieuws

JE CONCERTBEZOEK AAN MUZIEKODROOM MET EEN COVID SAFE TICKET (CST) + MONDMASKER

Vanaf 1 november heb je voor alle concerten en evenementen die plaatsvinden in Muziekodroom een Covid Safe Ticket nodig. Vanaf 20 november ... lees meer

via nieuws