Nieuws

Evil Invaders, Buga en Gewelt winnen Manias

Evil Invaders winnen Limbomania 2013 in een uitverkocht (2000 bezoekers) Muziekodroom. Piquet en Six Hands worden tweede en derde. Buga wint Comedymania, Vincent Vanmeensel en Gerben Thijs worden tweede en derde. Gewelt wint DJ-Mania. Solina en Jackk the Dj worden tweede en derde. 

De Limbomania-finalisten krijgen allemaal een duwtje in de rug van Muziekodroom: elke Limbomania-finalist krijgt de kans om in het komende jaar in Muziekodroom te spelen, daarnaast zal Muziekodroom binnenkort ook minstens 1 artist in residence uit de finalisten onder haar hoede nemen.

datum: 01.12.2013
gepost in: support

Sound Track, een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie

Sound Track - Het nationale parcours dat Poppunt & Clubcircuit voor je uitstippelt. Muziekodroom, Ancienne Belgique, ... lees meer

via nieuws

KPM 2019

Muziekodroom, De Serre, Jeugd Jasselt en Sport Hasselt presenteren KPM 2019, hét gratis straatcultuurfestival waarbij ... lees meer

via nieuws