Nieuws

Evil Invaders, Buga en Gewelt winnen Manias

Evil Invaders winnen Limbomania 2013 in een uitverkocht (2000 bezoekers) Muziekodroom. Piquet en Six Hands worden tweede en derde. Buga wint Comedymania, Vincent Vanmeensel en Gerben Thijs worden tweede en derde. Gewelt wint DJ-Mania. Solina en Jackk the Dj worden tweede en derde. 

De Limbomania-finalisten krijgen allemaal een duwtje in de rug van Muziekodroom: elke Limbomania-finalist krijgt de kans om in het komende jaar in Muziekodroom te spelen, daarnaast zal Muziekodroom binnenkort ook minstens 1 artist in residence uit de finalisten onder haar hoede nemen.

datum: 01.12.2013
gepost in: support

Zomerpauze

Terwijl onze werkmannen verder bouwen aan een nieuwe club en co, gaat de rest van het team even de beentjes bruinen en zo. We zijn er ... lees meer

via nieuws

Sound Track: Selecties Limburg

Een overrompeling was het. De voorbije weken schreven zich bijna 1.000 artiesten in – via deze vi.be-oproep – voor de 1e editie ... lees meer

via nieuws