Event

do 16 dec

Zwangere Guy

Rare Akuma

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 16.12.2021
deuren: 19u30
prijs: € 26,50 (vvk) / € 28,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Laatste tickets

Uitgesteld concert owv Covid-19

Het concert van 16 December 2021 wordt uitgesteld naar een - nog te bepalen - nieuwe datum. We brengen alle tickethouders op de hoogte via mail. Reeds aangekochte tickets blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum.

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

 

‘Le vrai roi des Belges, duh!’
Met de release van zijn debuutalbum ‘Wie Is Guy?’ én zijn legendarische passages de afgelopen festivalzomer, liet Gorik van Oudheusden aka Zwangere Guy zien wie de baas van de Brusselse rap is. Nu is er ‘BRUTAAL’, amper 9 maanden na zijn gouden debuut. Zijn bloedeerlijke raps en impressionante verschijning maken indruk, zoveel is duidelijk. Met een gouden plaat, 7 MIA’s en massa’s goeie songs komt de ket keet schoppen in de Limburg. ‘What the fuck is up’! Hasselt?!
 
Voor fans van: Stikstof, Roméo Elvis, Brihang, Le 77…
 
 
Support komt er van
RARE AKUMA
Rare Akuma, Antwerps’ Boy Wonder wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. In de US of A weet men alvast wie deze New Kid On The Block is. Nu moet België voor de bijl. Eind 2018 kwam het full album ‘Akuma Season’ uit, waar hij de brute bassen inruilt voor emotie, melodie en hooks. In 2019 dropte hij een nieuwe EP ‘It’ll be okay’, goed voor waanzinnige passages op Dour, Fire Is Gold en WOO HAH! Je kent hem ook van de tracks ‘U Ma Is U Pa’ & ‘GUTTERGANG’ van Zwangere Guy!

 

Timing

19:30 deuren

Save the date

download iCal