Event

zo 16 aug

Wouter Dewit

BUITEN

i.s.m. Muziekodroom

locatie: Kapermolenpark
datum: 16.08.2020
deuren: 14u00
prijs: UITVERKOCHT

Unieke concerten, in openlucht, op drie te ontdekken locaties

Muziek, dans en theater beleven op verrassende locaties: daarmee trekt het zomerprogramma ‘BUITEN’ de volgende weken door Stad Hasselt .
Muziekodroom, B-Classic, Het nieuwstedelijk en tout petit zorgen voor een frisse wind door de culturele agenda van ‘Zomer in Hasselt’, met een programma dat focust op lokale makers. In openlucht, op drie te ontdekken locaties met meer dan 30 producties!

Voor cijferfetisjisten is Wouter Dewit een Spotify-sensatie, met meer dan 17 miljoen streams dankzij La durée… Voor liefhebbers van neoklassiek is de Belgische pianist één van de revelaties van de afgelopen jaren. Met ‘Here’ bracht leraar-componist Wouter Dewit in oktober 2019 zijn derde langspeler. Dewit verhuisde bovendien van Maaseik naar Hasselt, waar hij een residentie kreeg in CCHA. De kersverse Hasselaar heeft zijn derde album nog niet zo vaak voor publiek kunnen brengen en al zeker niet in openlucht. Wees er dus bij op zondag 16 augustus voor dit unieke talent!

__________
 
Praktische info, voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19 en de terreinregels voor deze concertavond kan je hier terugvinden.

Timing

deuren: 14u00

Save the date

download iCal

BUITEN // cultuur in openlucht

Muziek, dans en theater beleven op verrassende locaties: daarmee trekt het zomerprogramma ‘Buiten’ de volgende weken door Stad ... lees meer

via nieuws