Event

zo 08 mei

Westhinder

locatie: Muziekodroom Club
datum: 08.05.2022
deuren: 19u30
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van WESTHINDER wordt uitgesteld naar 8 mei 2022. We brengen alle tickethouders op de hoogte via e-mail. Reeds aangekochte tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

________

Stien Carlier presenteert WESTHINDER, haar eerste solo-project waarmee ze het debuut “I” brengt; een muzikale ode aan haar mama.

In oktober 2016 overleed Stien’s mama Solange. Stien schreef het liedje “Forget” als troost voor de laatste momenten van haar mama.Na het verlies van haar mama merkte Stien dat liedjes schrijven een vorm van therapie was geworden en 5 jaar later, op de verjaardag van haar mama, brengt ze dat album uit met 9 songs die elk een ander aspect van het rouwproces beschrijven en een bonus track, opgedragen aan haar zussen.

De naam WESTHINDER werd geleend van het lichtschip ‘West-Hinder II’ dat momenteel als museumboot te bezoeken is in Zeebrugge, de favoriete plek van Solange. Lichtschepen werden vroeger ingezet als bakens op wilde zee, zoals drijvende vuurtorens.

WESTHINDER I is een album over onvoorwaardelijke liefde en hoe allesomvattend pijnlijk het verlies daarvan kan zijn. Maar het gaat ook over het licht dat altijd weer een weg terugvindt, hoe donker de duisternis ook is. WESTHINDER I vertelt het verhaal van rouw, eenzaamheid en dankbaarheid, “because a mom’s love is forever”.

WESTHINDER is
• Stien Carlier :: zang, synth, composities
• David Demuynck :: elektrische piano, synth, bas synth
• Daniël Vanderhoydonks :: drums
• Jan Viggria :: gitaar

 

Timing

19u30 deuren
20u00 Westhinder
21u00 viering mams @ café

Save the date

download iCal