Event

vr 18 mei

Wall Streets 

Barst 

locatie: Muziekodroom Club
datum: 18.05.2018
deuren: 20u00
prijs: € 10,00 (modfunder) / € 12,00 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(exclusief € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Duivelse grooves om op te dansen met smerige gedachten, een wall of sound en veel bordel!

Wall Streets is het no wave power disco duo van Remo Perrotti (Bedtime For Bonzo) en Mauro Pawlowski (Gruppo Di Pawlowski, Evil Superstars,…). Verwacht je aan duivelse grooves om op te dansen met smerige gedachten, een wall of sound en veel bordel.

“Even explosief was Wall Streets… Alsof Steve Albini zich aan P-funk waagde en tegelijk ook in de olieputten van de blues graaide: grof, grauw en bruut, maar tegelijk met een onmiskenbaar dansbare swagger. Waarmee meteen weer een misverstand uit de wereld is geholpen: Satan zit allang niet meer in Mauro’s gat, maar houdt tegenwoordig huis in zijn heupen.” – De Morgen

 

BARST is kraakvers. Het debuutalbum ‘The Western Lands’ slaat de brug tussen drone, shoegaze, trance, postrock en metal en was meteen goed voor de vijfde plaats bij CVLT Nation’s Best Albums. Op plaat omringt BARST zich met muzikanten als Mike Armine (Rosetta), Ann-Sofie De Meyer (Fär) en Mathieu Mathlovsky maar live staat hij helemaal alleen zijn mannetje. Klaar voor een wilde, Swans- en Godspeed You! Black Emperor-esque trip?