Event

vr 15 jun

Wall Streets 

Kregel 

i.s.m. Muziekodroom

locatie: Finix
datum: 15.06.2018
deuren: 20u00
prijs: € 5,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Duivelse grooves om op te dansen met smerige gedachten, een wall of sound en veel bordel! Op locatie!

Muziekodroom host kraakpand ‘Finix' voor een avondje Wall Streets. De beurs valt, de Finix rijst, punk rules. We claimen het kraakpand van Runkst voor een vuil avondje no- wave, noise en punk. Waar beter dan de dirty streets van Runxt voor dit unieke duo, dachten we hier zo. En dat met de fijne mensen van Finix achter de draaitafels en de flesjes Cristal. Geen gezeik, iedereen rijk dus doen we ook gewoon 5 euro- biljetje aan de kassa tonen. Hup!

Wall Streets is het no wave power disco duo van Remo Perrotti (Bedtime For Bonzo) en Mauro Pawlowski (Gruppo Di Pawlowski, Evil Superstars,…). Verwacht je aan duivelse grooves om op te dansen met smerige gedachten, een wall of sound en veel bordel.

“Even explosief was Wall Streets… Alsof Steve Albini zich aan P-funk waagde en tegelijk ook in de olieputten van de blues graaide: grof, grauw en bruut, maar tegelijk met een onmiskenbaar dansbare swagger. Waarmee meteen weer een misverstand uit de wereld is geholpen: Satan zit allang niet meer in Mauro’s gat, maar houdt tegenwoordig huis in zijn heupen.” – De Morgen

 

Timing

20:00 Deuren
20:15 Kregel
21:15 Wall Streets