Event

ma 02 dec

Trixie WhitleyBE

Juicy

i.s.m. CCHA

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 02.12.2019
deuren: 19u30
prijs: € 26,50 (vvk) / € 28,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Ticketsale start op 30.08 om 10u

Sinds 2013 is Trixie Whitley een vaste waarde met de twee uitstekende albums, ‘Fourth Corner’ en ‘Porta Bohemica’. Sinds maart van dit jaar kan ze daar een derde meesterwerk ‘Lacuna’ aan toevoegen, met een verrassend, nieuw geluid. ‘Lacuna’ werd geschreven en opgenomen in Brooklyn, samen met producer Little Shalimar (Run The Jewels). Een fascinerende mix van electronica, bevreemdende ritmes en de indrukwekkende vocals van het Amerikaans-Belgische raspaardje. Het staat vast: Trixie Whitley is wereldklasse!

Dit concert is in samenwerking met CCHA, waar u op 10 december ook terecht kan voor de dansvoorstelling ‘Traces’ van Wim Vandekeybus met muziek van Trixie Whitley & Marc Ribot.

Voor fans van : Daniel Lanois, PJ Harvey, Black Dub, Marc Ribot

 

__________

 

De coolste popmuziek komt uit Bxl? Misschien wel! Met Romé Elvis, Témé Tan, Angèle, Todiefor en nu ook Juicy is het meer dan opvallend dat heel wat ketjes keet schoppen in Belgenland. Juicy is het hipste damesduo uit de hoofdstad dat met ‘Die Baby Die’ of ‘Count Our Fingers Twice’ voor het leukste nineties-feestje in je keuken!

 

Timing

19:30 deuren
20:15 Juicy
21:15 Trixie Whitley

Save the date

download iCal

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het ... lees meer

via nieuws