Event

do 30 sep

Tiny Legs Tim

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekdroom Club
datum: 30.09.2021
deuren: 20u00
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van Tiny Legs Tim op 10 december 2020 werd verplaatst naar 30 september 2021. Reeds aangekochte tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen.

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

 

Tiny Legs Tim (Tim De Graeve, ° 1978) is een virtuoze en getalenteerde slide-gitarist met een direct herkenbare stem, een prima tekstschrijver en een begenadigd songwriter met een sterk gevoel voor melodie en helderheid, wat resulteert in een steeds groter wordende verzameling van persoonlijke composities gebaseerd op zijn eclectische liefde voor blues en rootsmuziek.

“Zelf heb ik mijn eigen signatuur. Als singer-songwriter is het voor mij beginnen te lopen toen ik resoluut koos voor mijn eigen approach en die huist dicht bij de Mississippi Delta. Door heel veel naar muziek van die vooroorlogse bluesmannen te luisteren, is mijn eigen spectrum breder geworden. Ik denk dat ik sinds de release van mijn debuut zes jaar geleden mijn eigen stijl heb gevonden. Een stijl die een breder publiek aanspreekt dan de geboren bluesadepten en aansluiting vindt bij het alternatieve rockcircuit."

Op 27 november komt zijn, zesde studioalbum, “Call Us When It’s Over” (Tiny Legs Tim covert R.L. Burnside) er aan, een ode aan het samen muziek maken na drie maanden muzikaal braakland tijden de lockdown.

Na drie maanden van totale isolatie, zonder jamsessies of optredens besluiten Tiny Legs Tim en enkele vrienden eind juni een weekend door te brengen in de The Yellow Tape recording studio. Het doel: vastleggen van de emotionele ontlading en de energie van die eerste keer opnieuw samen spelen.

Vier muzikanten die tot één geheel versmelten in een energieke dans met het publiek, geleid door de zwoele beats van de drums (Bernd Coene), de dirty grooves van de bas (Mattias Geernaert) en de opzwepende dialoog van de gitaren (Toon Vlerick & Tiny Legs Tim).

Op dit moment lijken dit soort scènes en zorgeloze uitbarstingen van levensvreugde iets uit een lang vervlogen tijd, maar zoals Tim het zegt: “We’re always ready to roll, call us when it’s over.”
Ze komen deze cd aan jullie voorstellen in de Muziekodroom.

Samenstelling the "Call Us When It's Over Band":

Tiny Legs Tim – gitaar, zang
Toon Vlerick – gitaar
Mattias Geernaert – bas
Bernd Coene – drum

______

Voor dit concert heb je GEEN Covid Safe Ticket (CST) nodig.

Wanneer heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Café, Club, Box of Zaal) en de datum van het event. Via deze pagina krijg je de meest recente info hierover. Ticketkopers worden tijdig via mail op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Timing

deuren: 20u00

Save the date

download iCal

Gerelateerde Concerten