Event

za 01 feb

Tiewai
Goeie Jongens presents

MVNSI

locatie: Backstage Café & Resto / Muziekodroom
datum: 01.02.2020
deuren: 19u30
prijs: € 6,50 (vvk) / € 8,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

’Winterslag Miljonair’

Jazeker! Hasselt is van Genk en ‘Goeie Jongens presents’ wordt een vast label in muziekodroom. ‘Goeie Jongens’ presenteren op relatief regelmatige basis wat er leeft langs Vlaamse velden, van Genk tot Kortrijk. Aftrappen doen we met een avond rond ‘Winterslag Miljonair’ Tiewai! 

Tiewai is geen onbekende in het Vlaamse raplandschap. Hij maakte van Genk een hiphopstad om rekening mee te houden en werd dan ook snel een van de acts van het bekende label Eigen Makelij. Zo kwam in 2012 zijn debuutalbum ‘Ilawo’ uit, waarmee hij hoge ogen gooide in binnen- en buitenland. Na enkele jaren reizen kwam hij in 2014 met zijn EP ‘Tabula Rasa’ naar buiten en stond hiermee onder andere op Pukkelpop en Crammerock. In 2019 loste hij alvast de singles ‘Hustle‘ en ‘Focus‘. In de tussentijd speelde hij de Marquee van Pukkelpop 2019 plat met het gelegenheidscollectief ‘Goeie Jongens’. Sind oktober is er het album ‘Winterslag Miljonair’. Mijlpaal voor Tiewai!

__________

MVNSI teamt up met TIEWAI!

Wa Make? Goed zeker?! Jawel, want Goeie Jongens verenigt Hasselt en Genk. Al dan niet na een werkstraf of twee…

MVSNI is sinds De Nieuwe Lichting van 2019 geen onbekende meer. Deze jonge man met een attitude, maar ook met het hart op de juiste plaats, werd naast finalist van De Nieuwe Lichting ook genomineerd voor ‘Best New Urban Artist’ op de Red Bull Elektropedia Awards. Met zijn staalharde Franse rap en energieke shows bestormde MVNSI de podia van Sziget Festival tot de Gentse Feesten. Verwacht je aan een explosieve performance en een arsenaal nieuwe nummers!

Timing

19:30 deuren
20:00 DJ Buumi
20:30 MVNSI
21:30 Tiewai

Save the date

download iCal