Event

do 14 apr

The Atomic 44's

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekdroom
datum: 14.04.2022
deuren: 21u00
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Sinds enige tijd leeft er weer iets in het westen van Californië, en meer bepaald in Orange County.

Frontman van de "44's", Johnny Main en de vorige eigenaar van de "Atomic Road Kings" Eric Von Herzen sloegen in 2019 de armen in elkaar en stampten zo deze "The Atomic 44's" uit de grond.

Hun muziek is origineel, krachtig, edgy en provocerend terwijl het vasthoudt aan de traditionele elementen van het genre. Deze gerespecteerde veteranen van Roots-muziek brengen hun publiek al meer dan twee decennia rond de wereld hun hoge energie, krachtige boodschap, de waarheid, de hele waarheid, en niets anders dan de waarheid, American Roots-muziek is hier om te blijven!
Eric Von Herzen harmonica speler bij onder andere, Walter Trout, Social Distortion, The Atomic Road Kings, Junior Watson.
Johnny Main, zanger gitarist bij The 44's

Begin 2021 stelden ze met "The Boogeyman" hun eerste single voor en in juli verschijnt het volledige album "Volume One".

Het kleinood werd opgenomen in de Pot O’ Gold Studios, Orange County. Het betreft hier rauwe footstompin' boogie zoals we die kennen van R.L. Burnside maar korter ook bij ons van de "Boogie Beasts". Something old en something new, want zo haalden ze ook "Olivia" van onder het stof, eentje van Eric Von Herzen uit 2003 maar nu versterkt door het betere piano werk van legende Taryn Donath. Ook op "Candy Man" slaan deze black & white keys aan. Opzwepend zonder meer is de afsluiter "My '49".

Timing

deuren: 21u00

Save the date

download iCal

Gerelateerde Concerten