Event

do 28 mrt

Stef Paglia Trio 

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekodroom Club
datum: 28.03.2019
deuren: 20u00
prijs: GRATIS

Op 12 jarige leeftijd neemt Stef voor het eerst een gitaar in de handen en liet deze nooit meer los. Zijn vader laat hem kennis maken met de blues en hij had onmiddellijk de blues microbe te pakken.

Je kent hem hoogst waarschijnlijk van The BluesBones met dewelke hij in 2016 de Belgian Blues Challenge wint en de 2de plaats verovert op de European Blues Challenge!

Met The Bluesbones speelde hij in kroegen en op festivals in binnen- en buitenland, zo stond hij o.a. op Blues Peer, Swing Wespelaar.

Na 5 platen en een dikke 6 jaar ‘on the road’ was hij klaar om uit de schaduw van deze band te treden en begon Paglia vorig jaar met zijn eigen trio op te treden.

Hij heeft al een paar keer het podium mogen delen met internationale toppers o.a. Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel, Danny Bryant,….

In november 2018 duikt hij met zijn trio de Superfly studio’s (UK) in, om zijn eerste album op te nemen. Hij strikte de Engelse producer Wayne Proctor (King King, Ben Poole,...) om een killer plaat neer te zetten met uitsluitend eigen geschreven materiaal.

Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen blues stijl te creëren.

Verwacht je maar aan een stevig potje groovy bluesrock!!

 

Reviews:

Keys and Chords: “Je hoort nu al dat deze jonge gast een enorme toekomst heeft.”

Rootstime: “Stef Paglia heeft in het verleden al bewezen dat hij uit het juiste hout gesneden is omeen grootse gitarist te worden zowel in de blues als in de

rock scene en het zingen gaat hem ook heel goe daf. Hier gaan we zeker en vast nog veel van horen.”

 

Samenstelling band:

Stef Paglia – gitaar, zang

Geert Schurmans – bas

Joel Purkess(Can) - drum

Timing

Deuren 20:00

Save the date

download iCal