Event

ma 16 sep

Squid

Bull

locatie: Muziekodroom Club
datum: 16.09.2019
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Postdiscopunkfunk voor gevorderden

“Besides a dog, this band is a person's best friend.”

Beter dan deze anonieme internetgebruiker hadden we SQUID niet kunnen beschrijven. De band zou haar superfans ‘Squidiots’ noemen, gitarist Louis had op 13-jarige leeftijd het swat-team al over de vloer en ze komen uit Brighton, Engeland. Postdiscopunkfunk voor gevorderden met andere woorden.

Met een handvol uitgebrachte singles en vijfsterrenreviews onder de arm maken ze een trip langs de Europese clubs en festivals om ook de meest onbeweeglijke ledenmaten tot wiebelen te dwingen. Met hun agressieve variant van de funky post-punk die bijvoorbeeld Television en Talking Heads al aan een paar miljoenen hielp, zal dat ook zeker lukken.

Protip: wanneer je ze zonder de term ‘band’ googelt, krijg je een mengeling van leuke en minder leuke prentjes te zien.

“We going mad for [them]”- NME
“Intense, weird songs that scan like David Byrne conducting LCD Soundsystem” - Drowned In Sound
“one of the most exciting new acts on the scene”- Wonderlandmagazine

Voor fans van: Parquet courts, Talking heads, LCD Soundsystem, Television

 

Giving a fuck about not giving a fuck, is ook ons favoriet uitgangspunt tijdens vrije momenten. Bull klinkt precies zo, mocht je opgroeien in een pub in Yorkshire met Pavement op de achtergrond.
 
 

Met de MAKE SCENE september 2019 ticketformule kom je voor 15 euro naar alle te ontdekken Club-acts van die maand! In September is ‘MAKE SCENE’ goed voor: Pile, Drahla, Squid, Weakened Friends én Jacuzzi Boys! Je voucher koop je hier aan!