Event

wo 08 nov

Spinvis NL

i.s.m. Muziekodroom

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 08.11.2017
deuren: 20u00
prijs: € 15,00 (modabo) / € 17,00 (vvk) / € 20,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Clubtour rond het nieuwe album van één van de bekendste Nederlandse singer-songwriters.

Unieke Nederlandse singersongwriter. Verbaasde de muziekwereld met zijn debuutalbum en wist sindsdien zijn speciale plekje in het muzieklandschap verder uit te bouwen tot een heerlijk authentieke en magische wereld.

Eind april verscheen hij dan eindelijk: Trein Vuur Dageraad, het nieuwe album van Spinvis waar heel heel lang naar werd uitgekeken.


Erik de Jong: “De plaat begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.”

Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze Vintage Spinvis zijn.

Spinvis komt de plaat presenteren in Muziekodroom met een gloednieuwe band!

website

Timing

20:00 Deuren
20:45 Spinvis

Save the date

download iCal

Gerelateerde Concerten

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het ... lees meer

via nieuws