Event

za 23 nov

Sons

Psycho 44

locatie: Muziekodroom Box
datum: 23.11.2019
deuren: 19u30
prijs: € 15,50 (modabo) / € 17,50 (vvk) / € 19,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Winnaar 'De Nieuwe Lichting' komt debuut voorstellen

Amper een jaar na de finale plaats in De Nieuwe Lichting is er “Family Dinner” het debuut van SONS. 72 shows en een EP met sing along “Ricochet” later hebben de jonge honden uit het wazige Waasland een live- reputatie opgebouwd die doet denken aan de verschroeiende gitaren van Ty Segall of Oh Sees. Hun club tour houdt halt in Hasselt op 23 november. Believe the hype!

De Morgen over hun album release in AB Box:
"SONS mag nog maar net een debuutplaat uit hebben, live weten ze impact te maken. De vier dolgedraaide rockers uit Melsele doken gisteravond broederlijk de AB in. Om boven de hoofden van de fans te gaan crowdsurfen. Een energiek slotakkoord van een snedig en strak concert, dat stijf stond van de elektrische ontladingen."

Voor fan van: Oh Sees, Wand, Equal Idiots, The Sore Losers, Idles, Ty Segall, Black Sabbath, Led Zeppelin

__________

Psycho 44 is hét stoner/garage ensemble dat vanuit de Kempen - en de rest van Antwerpen - België onveilig maakt. En dat op z’n Equal Idiot’s: hardnekkig en drammerig, met een ‘binnen zonder bellen’-attitude, maar dan met meer synths. En daar houden wij wel van. Hun single “Surfer Shell” was het afgelopen jaar goed voor een sterke passage op Rock Herk en een support slot voor hun helden van Queens Of The Stone Age. Binnenkort is er het nieuwe album “Unreality”. Wij benieuwd!

 

Met de MAKE SCENE november 2019 ticketformule kom je voor 15 euro naar alle te ontdekken Club-acts van die maand! In oktober is ‘MAKE SCENE’ goed voor: Föllakzoid, FONS label night, SONS en Fulco + Mauro! Je voucher koop je hier aan!

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal