Event

za 12 sep

Six Hands + Poppel

Scene Maker

locatie: Muziekodroom buitenterrein
datum: 12.09.2020
deuren: 19u30
prijs: € 10,00 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Speels/Structuur, Slaan/Zalven, Hoekig/Funky, Math/Jazz, Juxta/Positie.
 
Veel woorden voor een band die het verder allemaal instrumentaal regelt! Maar deze leuke deuntjes zorgden wel voor enkele EP’s, tours door de UK en een hele resem shows met een glorieuze doortocht op Pukkelpop 2017. Dat najaar verscheen hun eerste langspeler: JXTA op Fons Records met een release in jouw Muziekodroom. Benieuwd wat deze instrumentale boysband de laatste jaren heeft uitgevreten?! Wij ook!
 
Verwacht vooral nog meer opzwepende drums, ritmewisselingen en twinkelende gitaren waarbij het trio meer dan ooit pinpongt in de Nineties-driehoek Battles-Fugazi-Karate. Laat je verrassen op deze laatste Scene Maker met niet twee, maar mét Zes Handjes in de lucht!
 
___
 
Poppel is Fik, Bram, Lars en Dries. Ze spelen eigenzinnige maar catchy janglepop. Fans van bands als Pavement en DIIV zullen niet op hun honger blijven zitten. In juni 2018 werd het debuutalbum op vinyl uitgebracht door het Spaanse label Meritorio Records. Deze versie bevat naast de 10 nummers van Hit It ook alle songs van hun Alright EP. Eind 2018 doken ze de studio in met Bert Vliegen (Teen Creeps, Sophia) en namen ze hun tweede album op dat in september 2019 zal verschijnen op Meritorio Records.

Timing

19:30 deuren
20:00 Poppel
21:00 Six Hands

Save the date

download iCal