Event

vr 08 mrt

Shht + Borokov Borokov

locatie: Muziekodroom Club
datum: 08.03.2019
deuren: 19u30
prijs: € 9,50 (modabo) / € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Eclectisch, noisy én schizofreen Belgisch

“Welcome. What are you looking for?”

Met die woorden trapt ’Love love love’, het debuut van Shht af. Eclectisch, noisy én schizofreen Belgisch. En daar houden wij van. TC Matic voor de ‘nu- generatie’. Met invloeden van Raketkanon tot Ariel Pink, Kanye West én Mr. Oizo.

"De muziek bewandelde paden waar de meeste groepen ver van wegblijven. Driestemmige autotune, robotgeluiden of een dolgedraaide cover van ‘Bohemian Rhapsody’: alles kan in het universum van Shht. Door de verpakking heen hoorde we vooral steengoede, intelligente songs.” schreef Focus Knack eerder dit jaar. En dat vat Shht mooi samen.

 

______

 

Het Antwerpse zootje ongeregeld Borokov Borokov, maakt een geheel unurban mix van genres. Absurd, maar dansbaar. Vier mafketels in het Nederlands, maken muziek van het elektronische soort. Van ‘acid- flashbacks’ tot ‘synthpop’.

Een sympathieke mindfuck, met titels als ‘Had Ik Maar Wat Meer Vakantie’, ‘Drankjes’, ‘Comfortzone’ en (ook gegarandeerd) ‘Dansende Mensen’.

Voor fans van: Bazart

Timing

19:30 deuren
20:15 Borokov Borokov
21:30 Shht

Save the date

download iCal

Astronaute support Great Lake Swimmers!

Astronaute, de band rond Myrthe Luyten en Bert Hornikx, presenteert hun nieuwe album ‘Circle’. Een verzameling van tien ... lees meer

via nieuws