Event

do 20 feb

Rumours + Ohio Mark
Sentimental on tour

locatie: Muziekodroom Club
datum: 20.02.2020
deuren: 19u30
prijs: € 5,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Sentimental on tour

Sentimental is het Brussels based kwaliteitslabel dat resoluut kiest voor jonge, compromisloze acts. Met releases van Crowd of Chairs, El Yunque, Fornet, Sunflower, Novgrod of Mannequin kiezen ze veelal voor de Belgische onderstroom van veel smoel en eigenzinnigheid. Voor het eerst trekken ze de boer op met de concertreeks ‘sentimental on tour’. In muziekodroom kiezen ze voor nieuw werk van Rumours én Ohio Mark!

Rumours
Uit Gent komt de Shamanpop van Rumours, het viertal rond Stefanie Mannaerts. De dromerige low key techno & ambient-vibe die er meestal niet inzit bij Brutus laat ze de laatste jaren de vrije loop onder de naam Rumours. ‘How Many Roses’ is de nieuwe single en ook meteen de titel van hun derde release eind januari 2020.

Ohio Mark
Antwerps drietal dat grossiert in Reverb én Noise, met hoofdletter én een grote voorliefde voor all things Shoegaze. Denk aan Slowdive en My Bloody Valentine door de ogen van jonge sfeermakers. Die van melancholie, Wes Anderson en Tinitus doordrenkte sfeer kleurt hun eerste mixtape ‘Exotism’.

Voor fans van:
Whispering Sons, Holy Fuck, Battles, Ride, Amenra, Slowdive

Timing

20:00 Ohio Mark
21:10 Rumours

Save the date

download iCal