Event

za 28 mrt

Raketkanon

locatie: Muziekodroom Club
datum: 28.03.2015
deuren: 20u00
prijs: € 10,00 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Gentse noiseboys. Blazen, spuwen en knallen alles en iedereen op hun doortocht aan flarden. Sludgy als de Melvins, chaotisch als de vroege Butthole Surfers. Met leden van Kapitan Korsakov en Raveyards. Voor de opnames van hun tweede langspeler wist de groep niemand minder dan Steve Albini (producete Nirvana, PJ Harvey, The Jesus Lizard en The Pixies) te strikken en in maart 2015 verschijnt het album! Hun live shows zijn steevast energiebommen. Totaalbeleving.

raketkanon.com

Het Britse Baby Godzilla is berucht om haar energetische en meedogenloze live sets: in een poel van explosieve vocals en waanzinnige noise worden versterkers beklommen, microfoonstatieven gelanceerd en het publiek gehypnotiseerd. Bewegen tussen hardcore, post-metal en grunge. Voor fans van Dillinger Escape Plan, The ChariotDZ Deathrays en Fucked Up

Baby Godzilla Bandcamp

Rond de postmetalband Briqueville hangt dikke, donkere mist: de samenstelling van de band is een groot mysterie en ze treden op met zwarte gewaden en gouden maskers. Houden zich schuil in dezelfde donkere hoekjes van het metalwoud als de bands OM, Amenra en Sleep. Trage sludge en doom.

Facebook Briqueville

 

Timing

20u30: Briqueville
21u35: Baby Godzilla
22u30: Raketkanon

Save the date

download iCal