Event

do 13 aug

Portland

BUITEN

locatie: Kapermolenpark
datum: 13.08.2020
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Muziek, dans en theater beleven op verrassende locaties: daarmee trekt het zomerprogramma ‘Buiten’ de volgende weken door Stad Hasselt .
Muziekodroom, B-Classic, Het nieuwstedelijk en tout petit zorgen voor een frisse wind door de culturele agenda van ‘Zomer in Hasselt’, met een programma dat focust op lokale makers. In openlucht, op drie te ontdekken locaties met meer dan 30 producties!
 
Portland is de Belgische Indie-dreampopband rond Jente Pironet en Sarah Pepels. Hun tijdloze en melancholische songs versmelten singer-songwriter elementen met elekronica en worden overgoten met wondermooie vocals. Portland behaalde in 2016 de finale van Humo’s Rockrally en dankzij het sterke ‘Pouring Rain’ wonnen ze De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel. Volle clubs en passages op Rock Werchter en Pukkelpop werden in 2019 van de bucketlist geschrapt, waarna er aan een debuut album werd gewerkt. ‘Your Colours Will Stain’ is dat mooie debuut. Je ziet de band op 13 augustus uniek in duo!
 
__________
 
Praktische info, voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19 en de terreinregels voor deze concertavond kan je hier terugvinden.
 

Timing

19:30 deuren
20:00 Portland

Save the date

download iCal

BUITEN // cultuur in openlucht

Muziek, dans en theater beleven op verrassende locaties: daarmee trekt het zomerprogramma ‘Buiten’ de volgende weken door Stad ... lees meer

via nieuws