Event

za 02 mei

Pissed Jeans

Crackups

i.s.m. Metadrone

locatie: Muziekodroom Club
datum: 02.05.2020
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Uitgesteld concert owv Covid-19

Het concert van PISSED JEANS wordt uitgesteld. We brengen alle tickethouders op de hoogte via mail, van zodra er een nieuwe datum is.

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Voor vragen rond terugbetalingen van tickets kan je terecht bij tickets@muziekodroom.be

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

 

Dankzij Pissed Jeans is Sub Pop ook vandaag nog Sub Pop: na 15 jaar en 5 albums maakt de band nog steeds schuimbekkende punk in de beste Seattle-traditie die nooit classier wordt dan de naam doet vermoeden. Lékkere punk dus, uit Pennsylvania rond frontman Matt Korvette. ‘Dad bot-punk’ over geen gevaar zijn voor de goegemeente maar wel een hondsbrave verzekeraar met ambities na de uren.

Pissed Jeans is de koude pint die klaarstaat na nog maar eens een dagje lullen tegen klootzakken aan de waterkoeler. Het verzetje dat je nodig hebt om je ’s ochtends weer in dat kostuum te hijsen. En dus lacht Pissed Jeans met alles, maar vooral met zichzelf. Pissed Jeans is stinkdonker escapisme voor jan en alleman die er om zeven uur uit moet, maar niet wil. Pissed Jeans: u know u need it!

Voor fans van: Metz, Jesus Lizard, Melvins, Ceremony

 

De favoriete band van Equal Idiots doet de support van Pissed Jeans!

Yep! Eén van onze favoriete kinderen in huis, Crackups gaan de hort op met Pissed Jeans. Op 2 mei maken ze onze Club nét nog een tikkeltje stomender.

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal

Crackups toegevoegd als support bij Mozes And The Firstborn

Crackups is één van Belgie’s best bewaarde geheimen. Ondanks de finaleplaats in Humo’s Rock Rally van 2010. De ... lees meer

via nieuws

De nieuwe van Mozes and the Firstborn

Onbevangen popmuziek maken, gebaseerd op muziek uit de platenkast van je vader (Dadcore, dus…) Live produceren ze heel wat decibels, ... lees meer

via nieuws