Event

zo 31 dec

NYE ROCKS 

Faisal BE / The Whatevers BE / DJ Eppo Janssen 

locatie: Muziekodroom
datum: 31.12.2017
deuren: 22u00
prijs: € 20,00 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Klaar voor 2018?

Sluit het jaar af met een dreun op NYE ROCKS, een feestelijke nacht vol straffe DJ's, hot snacks en cool drinks! Reserveer tijdig je tickets want vol is vol! Vorig jaar was de nieuwjaarsnacht helemaal uitverkocht, wees er dus snel bij!

Faisal is StuBru's eigen funkmeester waar hij onlangs nog de Elektropedia Award mocht ontvangen voor beste radio show. Leverancier van eigenzinnige producties, bootlegs en edits die wereldwijd worden gesmaakt! Deze dagen ook op beeldbuis te bewonderen in o.a. De Ideale Wereld.

The Whatevers zweren bij een uppercut van rock, pop, urban en alles wat daartussen past. Een muzikale trip door de muziekgeschiedenis met classics en bangers die voor vuurwerk zorgen op de dansvloer.

Eppo Janssen wordt steevast in één adem genoemd met Pukkelpop. Haalt als programmator menig grand cru-geweld naar Kiewit. Beschikt over een monumentale muziekkennis. Vaste gast achter de decks op NYE en staat garant voor memorabele afsluitmomenten.

Solo tickets kosten 20 euro. Kom je met 4? Koop dan een Four To The Floor ticket (80 euro voor 4 personen) en je krijgt een gratis fles CAVA om de avond te starten!