Event

za 30 okt

Millionaire

Meltheads

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 30.10.2021
deuren: 19u30
prijs: € 23,50 (vvk) / € 25,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van MILLIONAIRE wordt verplaatst naar 30 oktober 2021. Jouw tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

 

Millionaire staat er weer met de tweede post-reünieplaat ‘APPLZ ≠ APPLZ’. Een groovy muilpeer van een plaat die uit zijn voegen barst van de sixties rock en seventies funk. Om het in de woorden van Tim Vanhamel te zeggen: "In the end, it doesn’t matter. Just get your ass down and boogie."

Meltheads is een 4 koppige Antwerpse band. Een combinatie van garagerock en surfpunk geserveerd met een eitje en een biertje. Easy as that.
Met Disco of L’amore maakte het vierkoppige Meltheads enkele jaren geleden naam voor zichzelf in de Antwerpse underground. Meer bepaald op de met alcohol ingesmeerde garagerockpodia was het steeds fijn vertoeven met hen.

________

We organiseren dit evenement met het Covid Safe Ticket en de bijhorende maatregelen [minstens 2 weken voor aanvang van het event volledig gevaccineerd zijn of negatieve PCR (48u), antigeentest (24u - testen kan enkel bij een apotheker) of herstelcertificaat van minder dan 6 maanden]. 

Meer info over het Covid Safe Ticket lees je hier.

 

Timing

19:30 deuren
20:00 Meltheads
21:00 Millionaire

Save the date

download iCal