Event

do 12 okt

Mike Morgan & Jim Suhler US

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekodroom Club
datum: 12.10.2017
deuren: 20u30
prijs: € 14,00 (vvk) / € 16,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Twee grote bluesgitaristen!

Twee grote gitaristen samen op een podium geeft niet altijd vonken, maar in het geval van deze heren klopt het wel, ze vullen mekaar aan en staan garant voor sensationele muziek.


Jim Suhler, geboren op 30 december 1960 in Dallas is een van de “top notch guitar slingers” uit Texas. Hij is sinds 1980 actief in de blues wereld en wordt in 1999 lid van The Destroyers, de vaste begeleidingsband van George Thorogood. Met zijn eigen band Monkey Beat, opgericht in 1991 en die tot op heden nog bestaat, neemt hij verschillende succesvolle cd’s op en verwerft hij een grote aanhang in Europa. Hij deelde reeds het podium met een lange lijst van blues legendes zoals Les Paul, James Cotton, Duke Robillard, Peter Wolf,Irma Thomas, Dr. John, Pinetop Perkins, Lazy Lester, Steve Miller, Elvin Bishop, Son Seals, The Fabulous Thunderbirds, Johnny Rivers, Joe Bonamassa, Johnny Winter, AC / DC, Buddy Whittington, Billy F. Gibbons en Buddy Guy.

Mike Morgan, geboren op 30 november 1959 in Dallas is net zoals Jim Suhler een Texaanse “top notch guitar slinger”. In 1985 ontmoet hij Darrell Nulisch en samen richten ze Mike Morgan & The Crawl op. In 1989 vervangt Lee Mc Bee Darell Nulisch en het is vooral in die samenstelling dat ze wereldwijd bekendheid verwerven. De occasionele samenwerking tussen Mike Morgan en Jim Suhler in 1994 resulteert in de fantastisch cd “Let The Dogs Run”. Nu na zo veel jaren besluiten ze om nog eens de krachten te bundelen voor een beperkt aantal optredens.perkt aantal optredens.

website

Timing

deuren: 20u30

Save the date

download iCal