Event

za 29 apr

Meuris BE

Daktari BE / Jacle Bow DJ Set BE

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 29.04.2017
deuren: 20u00
prijs: € 14,00 (modfunder) / € 16,00 (vvk) / € 19,00 (kassa)
(exclusief € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Nieuw album Vigilant!

Begin februari verschijnt Vigilant, het nieuwe album van MEURIS, de opvolger van Mirage uit 2013. De eerste single kent u wellicht al: Bimbo Van Het Jaar, een opvallende popsong met tekstuele weerhaken die zich al enkele weken erg thuisvoelt op radiozenders en in de hoofden van velen.

In een productie van Nicolas Rombouts (ex Dez Mona) is Vigilant gekneed tot een naar MEURIS-normen opmerkelijk harmonisch en verfijnd geheel: elf songs bewegen tussen glasheldere pop met een eighties-feel en duistere songs, een album dat aait en bijt.

Dat Stijn Meuris in dezelfde periode op tour gaat met een eigen eindejaarsconférence die Tirade heet, is evenmin een toeval, gezien de gelijklopende thematiek. Of hoe woord, muziek en opinie wonderlijk samenvallen. Zou d'r iets aan de hand zijn?

website / facebook / twitter  

Het Limburgse Daktari maakt snedige nineties gitaarrock met scherpe Nederlandse teksten. Ze mochten al eens 25 jaar Meuris opwarmen in de AB en mogen nu ook weer openen!

facebook

Als dit concert niet is uitverkocht kan je als student aan 5 euro binnen. Opgelet: dit kan alleen aan de kassa (niet in voorverkoop) en op vertoon van je studentenkaart.

Timing

20h30: Daktari
21h45: Meuris

Save the date

download iCal