Event

ma 13 nov

Wende NL
Mens

i.s.m. CCHA

locatie: ccha Kleine Theaterzaal
datum: 13.11.2017
deuren: 20u00
prijs: € 20,00 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Eén van de meest veelzijdige en spraakmakende performers van Nederland!

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot één van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, chanson, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film: ze slaagt er steeds weer in het publiek diep te raken.

Voor Mens benaderde ze gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst en Arnon Grunberg om samen nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd.

"Vrij me voorbij de angst
dat jij me zal verlaten.
Liegen duurt het langst:
jij zal me niet verlaten!
Vrij me vrij van zorgen
vrij me vrij van mij.
Geloof in mij tot morgen
en vrij dan weer met mij."

Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door een leven vol van miniatuurvertellingen. Zo keert Wende met Mens op een hedendaagse manier terug naar haar wortels: het chanson. Een liedvorm die als geen ander de traditie kent de kern van het mens-zijn te raken.

Totnogtoe was Wende amper te zien op de Vlaamse podia, maar haar moment is nu gekomen: "Ik bons al jaren op jullie deuren, mag ik nu?" stelde ze recent nog in De Standaard. Na de overrompelende première in Leuven is het nu aan Hasselt om haar in de armen te sluiten.

website

Timing

deuren: 20u00

Save the date

download iCal

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het ... lees meer

via nieuws