Event

vr 09 dec

Meau

Amina

locatie: Muziekodroom
datum: 09.12.2022
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Heb je geen ticket kunnen scoren voor het uitverkochte concert van Meau? Goed nieuws! By popular demand zijn er extra tickets beschikbaar!

Nederlandstalige indiepop - een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Na haar debuutsingle ‘Kalmte’ (sept 2020) volgde de gelijknamige debuut EP (juni 2021). In september 2021 was er dan Meau’s meest persoonlijke single ‘Dat heb jij gedaan’ welke werd bekroond o.a. als Megahit (3FM), Alarmschijf (Qmusic) en TopSong (Radio 2). ‘Dat heb jij gedaan’ staat voor MEAU symbool voor een toxische relatie waar ze zich voorheen in bevond.

“Gebeurtenissen van nu maar ook van vroeger zijn grote inspiratiebronnen voor mij. Ondanks dat ik nu hartstikke gelukkig ben, moest ik dit liedje maken om het klote gevoel wat toch is blijven hangen, even van me af te schrijven”.
MEAU hoopt met deze gloednieuwe single dat haar fans er een eigen betekenis aan kunnen geven.

Timing

19:30 deuren
20:00 AMINA
21:30 MEAU

Save the date

download iCal