Event

za 19 mrt

Lo-Lee-ta

tje

locatie: Muziekdroom Club
datum: 19.03.2022
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Helaas moet Anna Dutoit komende zaterdag forfait geven wegens ziekte. Kersverse Muziekodroom-resident tje springt in als vervanger!

_______

‘In Artificial Light’ is Lo-lee-ta’s tweede EP na ‘Moondog’ in 2019. In Muziekodroom werkten ze aan de opnames met producer Bert Vliegen, die ook de mix voor zijn rekening nam. De mastering werd verzorgd door Laurens Grossen.

Het album gaat over zelfvervreemding, verstikking en jezelf verliezen. De titel van de EP verwijst naar de bevangenheid van een leven in artificieel licht. Een leven waarin nog weinig ‘echt’ is, maar je jezelf van het tegendeel probeert te overtuigen.

‘In Artificial Light’ verschijnt begin maart op FONS Records.

_______

In de lommer van de Hasseltse bomen en bla'ren, ontsprong de kiem voor het slaapkamerproject ‘tje’. Bezield door de nachtelijke conversaties tussen zangeres Lindy Versyck en gitarist Melvin Slabbinck, was fotosynthese volstrekt overbodig. Op de dreunende bassen van Klaas Leyssen kon het project verder uitdijen.tje houdt ons wakker doorheen de late uurtjes, met bezwerende vocals en kordaat getokkel. Als een duistere nocturne waar zelfs de klassieke muzikant niet aan kan weerstaan, raakt tje ons regelrecht in het hart, dag en nacht.

Timing

19:30 deuren
20:30 tje
21:30 Lo-Lee-Ta

Save the date

download iCal