Event

za 31 jul

Kwartier De Serre

Palmbomen II (live) / Pelace (live) / Ruben VSB (dj-set)

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 31.07.2021
deuren: 19u30
prijs: GRATIS

Kwartier De Serre: De Serre kaapt Het Zomerkwartier in juli!

Op Zaterdag 17 én 31 juli is De Serre te gast in de Bootstraat. Naast de zomerwerking in Z33 neemt de ploeg van De Serre de programmatie in handen van twee van onze gratis zaterdagen in juli. Ontdek hun favorite picks uit wat ons landje aan jong talent te bieden heeft!

En oh ja, dus helemaal gratis!

 

Palmbomen II (live)

Palmbomen II is het vintage alter ego van Kai Hugo. Nederlandse muziekproducer en dj die na allerlei omzwervingen in Amsterdam, Berlijn en LA thuis kwam in Antwerpen. Debuteren deed ie meer dan tien jaar geleden in de legendarische club TrouwAmsterdam én met albums als ‘Center Parcs’ op Dekmantel blijft de man de toon aangeven met fuzzy house, veel nostalgie, pop en fulltime weirdness! Aanrader!

 

Pelace (live)

Limburgse ‘trots in de branding’ sinds 2018! Dit nog überjonge straffe tweetal werd als snel opgepikt met hun unieke sound. Zowel als Dj’s als live kiezen ze niet voor de obvious keuzes, maar voor een fijne housy vibe met breakbeats. Deden de vloer al kraken op Pukkelpop, Rock Herk, Ampere en Labyrinth club. We verwachten dus van hun passage op Het Zomerkwartier niet minder dan een dikke, vette thuismatch!

 

De Hugh Hefner op jonge leeftijd, Ruben VSB is een man met smaak. Naast feestneus bij Kwijt Trek Soundsystem tovert ie slonzige deuntjes, donkere disco en afrohouse uit zijn kamerjas. Moet je kunnen. Nu ook met snor én krullen. Waar is die mansion?

Timing

19u30 deuren
20u00 Ruben VSB
20u45 Pelace
21u30 Palmbomen II
22u30 Ruben VSB

Save the date

download iCal