Event

do 26 mei

KPM 2022

It It Anita / Tiewai / Kwijt Trek System / Pilkington United / Tonsils / Stay Idle / Dennis

locatie: Kapermolenpark
datum: 26.05.2022
deuren: 12u00
prijs: GRATIS

Op 26 mei staat het Kapermolenpark in het teken van de 12de editie van KPM - hét gratis straatcultuurfestival waarbij de skate-contest KPM Cup centraal staat. Hasseltse stadsdiensten Jeugd en Sport slaan voor de organisatie de handen in elkaar. Tijdens vorige edities van het festival tekenden telkens maar liefst 1500 skaters en liefhebbers present in het skatepark.

Ook als niet-skater heb je voldoende redenen om af te zakken naar het Kapermolenpark. Naast de contest mag je je verwachten aan coole gitaren en strakke beats, Dj-sets, foodtrucks en een lifestyle markt. Het live-podium wordt geprogrammeerd in samenwerking met Muziekodroom en brengt het beste uit de alternatieve muziekscene naar voren.

De KPM Cup wordt gestreden tussen jong en oud, jongens en meisjes, in de reeksen gesponsord en niet-gesponsord. Ze nemen het tegen elkaar op in drie disciplines: street, bowl en best trick. Dé kans om lokaal skatend talent te ontdekken!
Wil je graag meedoen? Inschrijven kan via https://www.hasselt.be/kpm tot en met donderdag 26.05 om 11u, daarna kan je ter plaatse aan de infobalie terecht.

Line-up >> It It Anita / Tiewai / Kwijt Trek System / Pilkington United / Tonsils / Stay Idle / Dennis / …

Timing

deuren: 12u00

Save the date

download iCal