Event

za 04 mei

Jon Spencer & The HITmakers

Blackup

locatie: Muziekodroom Box
datum: 04.05.2019
deuren: 19u30
prijs: € 19,50 (modabo) / € 21,50 (vvk) / € 23,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

'Spencer Sings the Hits!’

Jon Spencer is terug! En hoe! De legendarische NYC- underground held heeft nog maar net een tour met The Melvins achter de rug en er is al meteen een eerste solo- album. Mét een titel die er niet om liegt. ‘Spencer Sings the Hits!’ En daar is elk woord van waar. De man zet de ‘G’ back in ‘Garage’ en is in uitstekende vorm.

Live belooft het nog meer spektakel want Spencer speelt alle classics van Heavy Trash, Pussy Galore, Boss Hog en natuurlijk JSBX. Met uitstekende handlangers uit de entourage van Sonic Youth, Pussy Galore, Quasi én Elliot Smith!

Bellbottoms! Bellbottoms! Bellbottoms!

Voor fans van: JSBX, Heavy Trash, Pussy Galore, The Sore Losers, El Guapo Stuntteam, SONS, Equal Idiots

 

Het Gentse viertal Blackup verdienden eerder al hun strepen bij bands als Fifty Foot Combo, Thee Andrew Surfers, The Feather en The Ewings. Sinds 2009 drukken ze hun stempel op de Belgische trashpunk scene en speelden in het verleden al als support voor punklegendes Hot Snakes, METZ & Rocket From The Crypt. Ze namen in Kortrijk hun album Ease & Delight op - die dan in NY door niemand minder dan Jon Spencer onder handen werd genomen (in de preproductie). En laat die laatste zo omvergeblazen zijn door deze Belgische trots dat ze hun plekje op zijn Europese tour verdienden.

Gerelateerde Concerten