Event

vr 20 sep

Together Pangea + Jacuzzi Boys

locatie: Muziekodroom Club
datum: 20.09.2019
deuren: 19u30
prijs: € 14,50 (vvk) / € 16,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

USA in de Bootstraat. Wear sunscreen!

‘Together Pangea’ teams up met ‘Jacuzzi Boys’!

 

Ay Chihuahua! Jacuzzi Boys zijn Miami’s hipste ‘hunx and punx’. Low lifes met een bandje en een snorretje. Geen wonder dat Iggy Pop fan is en de heren ook het favoriete snoepje zijn van die andere ‘Chaosmeister’ John Dwyer, de man achter het fantastische Oh Sees. Met vier albums onder de arm klinken ze de ene keer als Black Lips en weer wat later als Ariel Pink. Miami in de Bootstraat. Wear sunscreen!

Pitchfork:
“Jacuzzi Boys' reputation comes from their rock'n'roll nuggets, potent live shows, and the fact that Iggy Pop is a fan.”

Voor fans van: Ty Segall, Tame Impala, The Stooges, Ariel Pink, Wand, Oh Sees

 

‘Garage én Synth feest’ op 20 september, ‘Jacuzzi Boys’ delen het podium van onze club met dat andere zootje ongeregeld ‘Together Pangea’. Live drie Mac De Marco’s die weirde, boozy dingen doen met invloeden uit Garage, Pop, Psychedelica en all things 80ies! De band doet niet meer aan albums, maar aan EP’s en heeft net nummer drie van 2019 uitgebracht. “Dispassionate” heet het ding en daar touren ze deze zomer zowat de hele US of A mee, samen met ‘Vundabar’ en ‘Tijuana Panthers’. Surf’s up!

Indiestyle:
“Onbezonnen, onstuimig en ongelooflijk goed: de set van Together Pangea kende werkelijk geen enkel diepte- of rustpunt. Het onophoudelijke spervuur aan opjuttende energiebommetjes leidde tot een al even aanhoudende maalstroom in het publiek.”

Voor fans van: Mac De Marco, Connan Mockasin, Filar, Ty Segall

 

Met de MAKE SCENE september 2019 ticketformule kom je voor 15 euro naar alle te ontdekken Club-acts van die maand! In September is ‘MAKE SCENE’ goed voor: Pile, Drahla, Squid, Weakened Friends én Jacuzzi Boys! Je voucher koop je hier aan!

Timing

19:30 deuren
20:15 Jacuzzi Boys
21:45 Together Pangea

Save the date

download iCal

Crackups toegevoegd als support bij Mozes And The Firstborn

Crackups is één van Belgie’s best bewaarde geheimen. Ondanks de finaleplaats in Humo’s Rock Rally van 2010. De ... lees meer

via nieuws

De nieuwe van Mozes and the Firstborn

Onbevangen popmuziek maken, gebaseerd op muziek uit de platenkast van je vader (Dadcore, dus…) Live produceren ze heel wat decibels, ... lees meer

via nieuws