Event

do 12 aug

Sons + Psycho 44

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 12.08.2021
deuren: 19u30
prijs: € 13,50 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

SONS - Deze twintigers uit Melsele (of all places…) schreven met ‘Ricochet’ hun eerste Belpop-classic, een ode aan de eeuwige piekerende vrijgezel met een quarter-life crisis op de hielen. Hun driftige gitaarriffs en opgenaaide drumpartijen overtuigden de jury van Studio Brussel meteen. Ze schopten het dan ook tot winnaar van De Nieuwe Lichting in 2018 en speelden een verpletterende set op Rock Werchter.

Debuutplaat ‘Family Dinner’ stuitert, botst en barst, en bewijst vooral dat de kapitalen van de bandnaam meer dan terecht zijn. SONS heeft net het tweede album ingeblikt met producer Michael Badger-Taweel (King Gizzard & The Lizard Wizard) waarvan je in primeur een hele reeks nieuwe nummers in je maag geramd krijgt! Maak je borst maar nat!

_____

Je koopt een solo seat of bubbelticket per 2 of 4 personen.

Prijs:
• € 13,5 per solo seat van 1 persoon - KOOP JE SOLO SEAT-TICKET HIER
• € 27 per bubbel van 2 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 2 HIER
• € 54 per bubbel van 4 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 4 HIER

_____

Psycho 44 is het Antwerpse antwoord op Team America: stoner/garage rock met veel elektronische invloeden. Van DFA 1979 over QOTSA, tot Barkmarket en Kaiser Forte.

 

Voor dit evenement is er GEEN bewijs van vaccinatie, Corona-testcertificaat of Covid Safe Ticket nodig. Je koopt een ticket in bubbel (per tafel) aan waardoor je de huidig-geldende Corona-maatregelen in acht dient te nemen.
Meer info kan je hier nalezen.

Timing

19:30 deuren
20:00 PSYCHO 44
21:15 SONS

Save the date

download iCal