Event

vr 23 jul

High Hi + The Haunted Youth

ILA

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 23.07.2021
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Hoe omschrijf je het geluid van een band die zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt? Sinds hun zilveren medaille in de Rock Rally van 2017 weet High Hi het grote publiek te bekoren met experimentele indierock die tegelijk zo verdomd catchy uit de hoek komt. Het meest recente album 'Firepool' (2020) vormt het voorlopige hoogtepunt van die aanpak: dreampop, postrock, techno, new wave, soundtracks.. voor High Hi kan alles, en nog liefst alles tegelijk.

_____

Je koopt een solo seat of bubbelticket per 2 of 4 personen.

Prijs:
• € 11,5 per solo seat van 1 persoon - KOOP JE SOLO SEAT-TICKET HIER
• € 23 per bubbel van 2 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 2 HIER
• € 46 per bubbel van 4 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 4 HIER

_____

The Haunted Youth
De Limburgse band rond spilfiguur Joachim Liebens heeft zich stevig in de kijker gewerkt met de Nieuwe Lichting trofee van StuBru en eerste single 'Teen Rebel' die tot in het buitenland lovende kritieken kreeg. Er wordt gestrooid met vergelijkingen met MGMT, DIIV en The War On Drugs, maar eigenlijk is de dromerige psychpop van Haunted Youth compleet z'n eigen ding. Het wordt een spannende en drukke zomer voor Joachim en de zijnen, met een full album in de maak dat zowat integraal bedacht werd tijdens hun repetities in Muziekodroom het afgelopen jaar!

ILA is de nom de plume van singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid en vergezeld van een gitaar, brengt ILA rauwe emoties die de grilligheid van het leven vastlegt. Verwacht je aan een eigenzinnige en intense artieste. Verwacht je ook aan veel nieuw werk, uit een nieuw album dat hopelijk in 2021 verschijnt!

Timing

19:30 deuren
19:40 ILA
20:50 THE HAUNTED YOUTH
22:10 HIGH HI

Save the date

download iCal