Event

do 05 aug

Gabriel Ríos

Emmy d'Arc

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 05.08.2021
deuren: 19u30
prijs: € 25,00 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Gabriel Ríos bracht met Flore misschien wel zijn sterkste album tot nu toe uit. Samen met jeugdvriend Ruben Samama onderzoekt Ríos welke relatie hij nog heeft met geboorteland Puerto Rico, nadat ie het 25 jaar geleden achterliet om schilderkunst te gaan studeren in Gent.

__________

Je koopt een solo seat of bubbelticket per 2 of 4 personen.

Prijs:
• € 25 per solo seat van 1 persoon - SOLD OUT!
• € 50 per bubbel van 2 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 2 HIER - LAATSTE TICKETS
• € 100 per bubbel van 4 - KOOP JE BUBBEL-TICKET VAN 4 HIER

__________

Ríos gaat dus latin. Maar verwacht niet zomaar een plaat waar de zon en vakantiepret van af spat. Uitgepuurde songs die verwijzen naar latin classics en ’60’s Nuyorican salsa zijn Ríos’ ode aan zijn naïeve, onbezorgde jeugd in Puerto Rico. Maar ook een ode aan een land waar het al n’s rommelt én vooral ook een hommage aan zijn vader. Kom deze superstar in zijn nieuwe outfit herontdekken op het toppunt van zijn kunnen. Eentje om naar uit te kijken!

 

Emmy d'Arc
De 24-jarige Emmy mag dan een nuchtere Limburgse zijn, achter haar meisjesachtige glimlach schuilt een perfectionist vol ambitie. De nieuwe single ‘Tell the World’ (die ze schreef met Jente Pironet van Portland) mag als eerste de wereld in, daarna is het aftellen naar de release van de EP van dit rastalent. En zoals elke volbloed performer staat Emmy helemaal klaar om volop live te spelen. En om iedereen die luistert te raken. Wees op tijd!
 
Voor dit evenement is er GEEN bewijs van vaccinatie, Corona-testcertificaat of Covid Safe Ticket nodig. Je koopt een ticket in bubbel (per tafel) aan waardoor je de huidig-geldende Corona-maatregelen in acht dient te nemen. 
Meer info kan je hier nalezen.

Timing

19:30 deuren
20:00 Emmy d'Arc
21:00 Gabriel Ríos

Save the date

download iCal