Event

za 17 jul

Kwartier De Serre

Pippin / Victor De Roo / Brik Tu-Tok

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 17.07.2021
deuren: 19u30
prijs: GRATIS

Kwartier De Serre: De Serre kaapt Het Zomerkwartier in juli!

Op Zaterdag 17 én 31 juli is De Serre te gast in de Bootstraat. Naast de zomerwerking in Z33 neemt de ploeg van De Serre de programmatie in handen van twee van onze gratis zaterdagen in juli. Ontdek hun favorite picks uit wat ons landje aan jong talent te bieden heeft!

En oh ja, dus helemaal gratis!

 

Victor De Roo

Omstreden producer en ex-DJ uit Brussel. VDR is onderdeel van de bands De Nooit Moede, Vanderschrick en Prutser; werkte samen met Alex Deforce, Meetsysteem en Rachel Sassi; bracht muziek uit op de labels Stroom, Knekelhuis, Social Harmony en zijn eigen Kontakt Group.

 

Brik Tu-Tok

Brik Tu-Tok is het muzikaal huzarenstuk van theatermakers Maxim Storms en Linde Carrijn, beide masters in de dramatische kunsten (KASK). Iets wat ooit begon als dadaïstische proza is nu een eigen leven gaan leiden in zowel het theater- als muziekcircuit. Dit duo kneedt het theatrale met het muzikale tot een nieuw absurd universum, waar excentrieke personages hun zieleroerselen bezingen. Brik Tu-Tok is poëtisch, brut en humoristisch.

 

Pippin

Local Hero Pippin is Dj en producer van oa. Martha Da’ro, Ikraaan, Meyy en bezieler van het NOANNAOS collectief. Net als de twee andere heren uit dat project, Ashley Morgan en Susobrino zorgt Pippin voor het spannendste wat je te horen kan krijgen in ons landje! Pippin sluit deze fijne avond af. 

Timing

20:00 - 20:45 BRIK TU-TOK
21:15 - 22:00 VICTOR DE ROO
22:15 - 00:00 PIPPIN (dj-set)

Save the date

download iCal